Konya’da çocuklar tabiatta yaşayarak öğreniyor

Konya Selçuklu Belediyesi tarafından hizmete sunulan Sille Tabiat Okulu, öğrencilerin gelişimine katkı sunuyor. Doğa ile iç içe olan öğrenciler, hem eğleniyor, hem de öğreniyor. Başkan Pekyatırmacı, “Tarifsiz bir mutluluk” dedi.

Konya’da çocuklar tabiatta yaşayarak öğreniyor

Selçuklu Belediyesi tarafından eğitim hayatına kazandırılan ve Türkiye’nin en kapsamlısı olan Sille Tabiat Okulu, doğa ile öğrencileri buluşturuyor.

Okul, atölyelerle öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlıyor.

“TARİFSİZ BİR MUTLULUK”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Vali Yardımcısı Yavuz Güner, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar ile birlikte çocukların etkinliklerine katıldı.

“Çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlamak bizler için tarifsiz bir mutluluk” diyen Başkan Pekyatırmacı, “Türkiye’nin en kapsamlı tabiat okulu olan “Sille Tabiat Okulumuzda çocuklarımızın bugünkü eğitimlerine Vali Yardımcımız Yavuz Güner, İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Yiğit ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Turan Kayacılar ile birlikte katıldık. Doğada olmanın keyfini çıkaran çocuklarımızla alıç toplama, sebze meyve hasadı ve organik gıda atölyesinde turşu kurma etkinliğini birlikte gerçekleştirdik” dedi.

konyada-cocuklar-tabiatta-yasayarak-ogreniyor.jpeg

konyada-cocuklar-tabiatta-yasayarak-ogreniyor-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.