Konya’da çocukların “gasp oyunu” emniyette bitti

Konya’da iki çocuk, parkta oturan genci dövüp, iddiaya göre cebindeki 1000 TL’yi gasp etti. Polis 2 şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Genci dövdüklerini ancak parasını almadıklarını öne süren iki çocuk, “oyun olsun diye” yaptıklarını söyledi.

Konya’da çocukların “gasp oyunu” emniyette bitti

Merkez Meram ilçesi Çaybaşı Mahallesinde bulunan bir parkta yaşanan olayda, iddiaya göre; arkadaşlarıyla parkta oturan Tolga Gönen'in yanına birini daha önceden tanıdığı iki kişi geldi. Şüpheliler Gönen'i dövdükten sonra cebindeki 1000 TL parasını alıp kayıplara karıştı. Gönen, darp raporu alıp şüphelilerden şikayetçi oldu.

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Bunun üzerine çalışma başlatan Meram Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri şüphelilerin Afganistan uyruklu R.S. (15) ve T.B. (15) olduğunu tespit etti. Her iki şüpheli de polis ekiplerince yakalandı.

“OYUN OLSUN DİYE YAPTIK”

İfadelerinde Gönen'i dövdüklerini ancak parasını almadıklarını iddia eden şüphelilerin “oyun olsun diye” böyle bir şey yaptıklarını söyledikleri belirtildi. Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen her iki şüpheli de işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.