Konya’da Cuma Han’ı satırla öldüren damat hakkında ilk karar!

Konya’nın Ereğli ilçesinde yaşayan 67 yaşındaki Cuma Han, evinde satırla öldürülmüş halde bulunmuştu. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan damat Nazım Meşe, suçunu itiraf etti. Adliyeye sevk edilen Meşe tutuklandı.

Konya’da Cuma Han’ı satırla öldüren damat hakkında ilk karar!

Konya’nın Ereğli ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Murat Bildik Sokakta yaşanan olayda, 67 yaşındaki Cuma Han, evinde satırla öldürülmüş halde bulunmuştu.

İncelemeler sonrası Han’ın cesedi otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

DAMAT, KAYINBABASINI KANLAR İÇİNDE BULDUĞUNU İHBAR ETTİ

Olayın ardından çalışma başlatan Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cuma Han'ı evde kanlar içinde bulduğu ihbarını yapan damadı Nazım Meşe’nin Niğde'de oturduğunu tespit etti.

Polis, eşinden ayrı olan ve boşanma aşamasında olan Meşe’nin kayınbabası Cuma Han'ı ziyarete geldiği ve olay gecesi birlikte alkol aldıklarını belirledi.

konyada-cuma-hani-satirla-olduren-damat-hakkinda-ilk-karar.jpg

Ayrıca Meşe’nin olay günü sarhoş bir şekilde sokakta gürültü yaparak çevreyi rahatsız ettiği için polis merkezine götürüldüğü ve geceyi orada geçirdiği anlaşıldı. Sabah serbest bırakıldıktan sonra eve giden Nazım Meşe’nin daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak kayınbabasının kanlar içinde olduğunu ihbar ettiği tespit edildi.

konyada-cuma-hani-satirla-olduren-damat-hakkinda-ilk-karar-001.jpg

DUVARDAKİ ‘AŞKIM’ YAZISI DİKKAT ÇEKTİ

Odanın duvarında ise 'Aşkım' yazıldığı öğrenildi. Polis yaptığı çalışmada, kayınpeder ve damadın evde birlikte alkol aldıklarını, bu esnada aralarında çıkan tartışma nedeniyle boğuşma yaşandığını ve ardından da olayın yaşandığını belirledi. Damat Nazım Meşe gözaltına alınırken, suç aleti satır da evde bulundu.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Önce suçlamaları kabul etmeyen Nazım Meşe’nin daha sonra kayınbabasıyla birlikte alkol aldığını ve çıkan tartışma sonrası satırla saldırdığını itiraf ettiği öğrenildi. Cinayetin işlendiği sırada evde oldukları belirlenen B.E. adlı kadın ile akrabası M.A. da polis tarafından gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından cinayet zanlısı Nazım Meşe ve beraberindeki B.E. ve M.A. adliyeye sevk edildi.

Meşe, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, B.E. ve M.A. savcılıktan serbest bırakıldı.

konyada-cuma-hani-satirla-olduren-damat-hakkinda-ilk-karar-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.