Konya’da Cumhur İttifakından 28 Mayıs mesajı

28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu için geri sayım sürerken, Konya’da Cumhur İttifakı partileri muhalefete yüklendi ve seçimde destek istedi.

Konya’da Cumhur İttifakından 28 Mayıs mesajı

Cumhur İttifakı’na mensup partiler; AK Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi ve BBP’nin üst düzey yöneticileri ve milletvekilleri, AK Parti Konya İl Binasında bir araya geldi.

Toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile merkez ilçe belediye başkanları Ahmet Pekyatırmacı, Mustafa Kavuş ve Hasan Kılca da katıldı.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, burada yaptığı açıklamada, “Kılıçdaroğlu rüşvet vererek, 40-50 milletvekili dağıtarak, bakanlıklar dağıtarak bir seçim kampanyası yürütürken, Cumhur İttifakının adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gece gündüz demeden çalışıp Türkiye Yüzyılı’nı başlattı.

Bugün Konya’da Cumhur İttifakı olarak yine bir aradayız ve hep beraber 28 Mayıs’ı taçlandırmak için çalışıyoruz. Konyalıların Pazar günkü seçimde en güçlü destekle Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğine şüphemiz yok.” dedi.

konyada-cumhur-ittifakindan-28-mayis-mesaji.jpeg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.