Konya’da dağda bulunan Rafet Aslancı’dan acı haber

Konya’nın Beyşehir ilçesinde mantar toplamak için çıktığı dağda kaybolduktan iki gün sonra bilinci kapalı olarak bulunan 59 yaşındaki Rafet Aslancı’dan acı haber geldi. Aslancı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Konya’da dağda bulunan Rafet Aslancı’dan acı haber

Konya Haber: Beyşehir'e bağlı Kurucuova Mahallesi'nde 23 Mayıs'ta dağlık alana mantar toplamaya giden Rafet Aslancı'dan haber alamayan yakınları kayıp başvurusunda bulundu.

İhbar üzerine yaklaşık 1400 rakımlı bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Jandarma arama köpeklerinin yanı sıra dron ile arama tarama çalışmaları gerçekleştirildi. Vatandaşların destek verdiği çalışmalara komando ekipleri de katıldı.

Ekipler bu sabah ara verdikleri çalışmaları yeniden başlattı ve 45 saat sonunda Rafet Aslancı’ya sağ olarak ulaşıldı.

Dağlık alanda düşen ve yüzüstü vaziyette bilinci kapalı olarak bulunan Rafet Aslancı için zorlu arazi şartları sebebiyle kurtarılması için Konya’dan helikopter istendi. Dağa inen hava ambulansıyla bulunduğu yerden kurtarılan Aslancı, tedavi edilmek üzere Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

konyada-dagda-bulunan-rafet-aslancidan-aci-haber.jpg

ACI HABER GELDİ

Rafet Aslancı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Aslancı'nın cenazesi yarın ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kurucuova Mahalle Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

konyada-dagda-bulunan-rafet-aslancidan-aci-haber.png

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.