Konya’da damat dehşeti! Silahla kayınpederinin kapısına dayandı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde eşi tarafından ailesi ve çocuklarıyla tehdit edilen kadın babaevine gitti. Öfkeli koca bunun üzerine elinde silahla kayınpederinin kapısına dayandı. Damat tartışma sırasında silahı ateşledi, yaşananlar kameraya anbean yansıdı.

Konya’da damat dehşeti! Silahla kayınpederinin kapısına dayandı

2 çocuk annesi eşinin sığındığı babaevine gitti, aileye dehşeti yaşattı, o anlar kameraya yansıdı.

Olay, Konya’nın Beyşehir ilçesinde yaşandı. Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; Karaali Mahallesinde yaşayan Marziye I, annesini arayıp sürekli tartıştıkları eşinin kendisini ailesi ve çocuklarıyla tehdit ettiğini söyledi.

Bunun üzerine evinden alınan Marziye I, ikiz çocuklarıyla birlikte aynı mahallede bulunan babasına ait eve getirildi.

ELİNDE SİLAHLA KAPIYA DAYANDI

Gece saatlerinde araçla kayınpederinin evinin önüne gelen Hacı Mustafa I, uzun süre kornaya basınca; baba Yılmaz Taylan, anne Zübeyde Taylan ve ağabey Zahri Taylan dışarıya çıktı.

Elinde silahla aracından inen Hacı Mustafa I. ile eşinin ailesi arasında yaşanan gerginlik bir süre sonra tartışmaya dönüştü.

TETİĞE BASTI

Araya girenlere de aldırış etmeyen öfkeli damat Hacı Mustafa I, elindeki silahı ateşledi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken şüpheli Hacı Mustafa I, eniştesi tarafından adresten uzaklaştırıldı.

SERBEST BIRAKILDI

Marziye I, annesi, babası ve ağabeyinin şikayeti üzerine şüpheli damat jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen Hacı Mustafa I, serbest bırakıldı.

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI

İfadesinde eşinin ailesi ve çocuklarıyla kendisini tehdit ettiğini öne süren Marziye I, ayrıca 30 gün süreyle uzaklaştırma kararı aldırdı.

konyada-damat-dehseti-silahla-kayinpederinin-kapisina-dayandi.jpeg

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Karaali Mahallesinde korku dolu anların yaşanmasına neden olan olay, güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde; aracıyla kayınpederinin evinin önüne gelen Mustafa I’nın elinde silahla aşağıya inmesi, tartışma sırasında silahı ateşlemesi ve araya girenlerin tarafları uzaklaştırması yer alıyor.

İşte o anlar:

Olayla ilgili soruşturmanın halen devam ettiği öğrenildi.

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.