Konya’da Damla Dakım cinayetinde yeni gelişme!

Konya’da cezaevinden izinli çıkan Neşet Güneş, dini nikahlı eşi Damla Dakım’ı boğazından ve sırtından bıçaklayarak öldürmüştü. Şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı. Güneş, eşinin kendisini aldattığı için olayı gerçekleştirdiğini öne sürdü.

Konya’da Damla Dakım cinayetinde yeni gelişme!

Olay, Konya’nın Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi’nde yaşanmıştı.

İddiaya göre; açık cezaevinden izinli çıkan Neşet Güneş, Neşeli Sokak’ta yaşayan dini nikahlı eşi Damla Dakım’ın yanına gitti. Güneş, telefondaki mesaj nedeniyle Dakım ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü.

Kavgada Güneş, bıçakla kadını sırtından ve boğazından bıçaklayarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini ardından Güneş, kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

konyada-damla-dakim-cinayetinde-yeni-gelisme-001.jpg

Olayın ardından kaçan şüphelinin kasten yaralama, uyuşturucu ve hırsızlık gibi suçlardan kaydı olduğu yaklaşık 8 yıldır hükümlü olduğu ve geçen pazartesi günü de kaldığı açık cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenildi.

konyada-damla-dakim-cinayetinde-yeni-gelisme.jpg

GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin peşine düştü. Yapılan çalışmada Güneş, yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli ifadesinde, dini nikahlı eşinin kendisini aldattığını önü sürerek olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

konyada-damla-dakim-cinayetinde-yeni-gelisme-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.