Konya’da değişim yaşanan ilçenin yeni adayı böyle karşılandı

AK Parti’nin Konya’da değişime gittiği ilçelerden biri de Karapınar oldu. Mehmet Yaka yerine İbrahim Önal, belediye başkan adayı olarak gösterildi. Önal, ilçede coşkuyla karşılandı, seçim koordinasyon merkezinin açılışında konuştu.

Konya’da değişim yaşanan ilçenin yeni adayı böyle karşılandı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için takvim hızla işliyor. Süreçte Konya’nın en çok merak ettiği “İlçe belediye başkan adayları kimler olacak?” sorusu önceki gün cevabını buldu.

Haber Dairesi’nin duyurduğu listedeki isimler, dün düzenlenen programda kamuoyuna tanıtıldı.

Değişikliğe gidilen 10 ilçeden biri de Karapınar oldu. Mehmet Yaka yerine İbrahim Önal aday gösterildi.

AK Parti’nin Karapınar Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiği İbrahim Önal ilçede coşkuyla karşılandı.

konyada-degisim-yasanan-ilcenin-yeni-adayi-boyle-karsilandi-001.jpeg

SKM AÇILIŞINA KATILDI

Cumhur İttifakı Karapınar Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Açılışa AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, İlçe Koordinatörü İhsan Yıldırım, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, eski Belediye Başkan Yardımcısı Duran Karagöz ve MHP İlçe Başkanı Ercan Alp de katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, AK Parti iktidarı döneminde yapılan çalışmaları anlattı. Yapılacak seçimin ülke için önemli olduğuna vurgu yapan Zengin, “Cumhur İttifakı olarak seçimlere hazırız. Ülkemizin geleceği için seçimi almak zorundayız. Vatandaşımızın tercihini Cumhur İttifakı’ndan yana yapacağına inanıyoruz. Bizler de seçime kadar ev ev gezeceğiz. İktidarımız döneminde ülkemizdeki gelişmeler ile ilçemizdeki yatırımları göz ardı edemeyiz. Özellikle Bakanımız Murat Kurum döneminde hizmetin en iyilerini ilçemize kazandırdık. AK Parti iktidarında kanalizasyondan doğalgaza eğitimden sağlığa kadar geleceğimiz inşa ettiğimiz hizmetimiz var. 31 Mart seçiminde de aynı başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka da İbrahim Önal’ı tebrik ederek, “Milli Eğitim Müdürlüğü görevindeyken çok büyük hizmetlerde bulundu. Kendisi ile eğitim alanında işbirliği yaptık ve ilçemiz kazandı. Kendisinin yanındayım ve başarılar diliyorum. Belediyecilik anlamında Karapınar’a çok hizmet sunuldu. Kanalizasyondan doğalgaza, eğitimden sosyal belediyeciliğe en güzel çalışmalarda bulunduk. Seçimin önemini herkes biliyor. Bizler de Cumhur İttifakı ile ülkemizin yönetilmeye devam edilmesi için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Cumhur İttifakı Karapınar Belediye Başkan Adayı İbrahim Önal ise, “Karapınar’ımız tarihi ve doğal güzellikleri ile açık hava müzesi durumunda. İlçemiz kuruluşu ile tarih kokan bir yer. Bizler bu süreçte ilçemizi en güzel hizmetleri yapmaya gayret edeceğiz. Sıkıldık el girilmedik kapı bırakmayacağız. Hep birlikte çalışacağız. Geleceğimize ışık tutacak güzle hizmetler yapacağız” ifadelerini kullandı.

konyada-degisim-yasanan-ilcenin-yeni-adayi-boyle-karsilandi.jpeg

AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi de iktidarlarında tüm ülkede kalkınma hamlesinin yaşandığını kaydederek, “Bizim kadrolarımızın bulunduğu yerde yapılan hizmetler ortada. Her alanda başarılı çalışmalar yaptık. AK Parti Belediyeciliği örnektir. 31 ilçemizde de Cumhur İttifakı ile başarılı olacağız. Bunun için hep birlikte çalışacağız.” şeklinde konuştu.

MHP İlçe Başkanı Ercan Alp ve İlçe koordinatörü İhsan Yıldırım’ın konuşmalarının ardından Cumhur İttifakı Karapınar Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı dualarla yapıldı.

konyada-degisim-yasanan-ilcenin-yeni-adayi-boyle-karsilandi-003.jpeg

2024 KARAPINAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İBRAHİM ÖNAL (AK PARTİ) KİMDİR?

1984 Karapınar’da doğan İbrahim Önal İlkokul, Ortaokul ve Liseyi Karapınar’da tamamladı. Liseden sonra Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyat bölümünden 2006 yılında başarı ile mezun oldu. 2009 yılında Edirne-Süloğlu ilçesinde öğretmenliğe başlayan Önal, 2010 yılında Hakkari Merkezde öğretmenlik yaptı. Önal, 2011 yılında Konya-Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesinde 8 yıl öğretmen ve idarecilik görevlerini başarı ile yerine getirdi. Görev aldığı bütün okullarda başarılı çalışmalar yaparak, uygulamaya koyduğu projeleri ile dikkatleri üzerine çeken İbrahim Önal, öğrenci ve veliler tarafından takdir edildi. 4 yıl boyunca Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Önal, Aralık ayında Karapınar belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa etti.

İlçe halkı tarafından sevilen ve takdir toplaya Önal, hem ilçenin hem de öğrencilerin gelişimi için önemli projeleri hayata geçirdi. İbrahim Önal, Karapınar’a Ortaöğretim KPSS ve YKS sınav merkezleri başta olmak üzere birçok imkan kazandırdı. İbrahim Önal, AK Parti’den 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için Karapınar Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

konyada-degisim-yasanan-ilcenin-yeni-adayi-boyle-karsilandi-002.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.