Konya'da dehşet anları! Alkollü halde hastane basıp 3 polis ve 2 bekçiyi yaraladı

Konya’nın Karapınar ilçesinde bir yakınının gözaltına alındığını öğrenip alkollü bir halde hastaneyi basan şüpheli, 3 polis ve 2 bekçiyi darp etti. Yaşananlar anbean kameralara yansıdı.

15 Eylül gecesi Konya'nın Karapınar ilçesinde yaşandı olay. İddiaya göre; Hankapı Mahallesinde bulunan bir eğlence mekânı önünde alkollü olduğu belirtilen Y.D., O.D. ve T. M. ile F.G., H.G. ve M.A.Ö. arasında kavga çıktı. Taraflar, kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekiplerince güçlükle sakinleştirildi. Aralarında yaralananların da bulunduğu iki grup birbirlerinden şikayetçi oldu.

POLİSLERE VE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA HAKARET ETTİ

Taraflardan 1.79 promil alkollü olduğu tespit edilen M.A.Ö., hastanedeki işlemleri esnasında görevlilere hakaret etti. Sağlık kontrolü sırasında sağlık çalışanlarına da zorluk çıkaran M.A.Ö, tedavisine devam edilmesi için ekipler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.  

konyada-dehset-anlari-alkollu-halde-hastane-basip-3-polis-ve-2-bekciyi-yaraladi-002.jpg

POLİS VE BEKÇİLERE SALDIRDILAR

M.A.Ö'nün hastanedeki tedavisi sürerken durumdan haberdar olan yakınları A.Ö. ve Z. Ö. ekiplere saldırdı. Şüphelilerin saldırısı sonucu 3 polis memuru ve 2 bekçi yaralandı. Şüpheliler hastanedeki cihazlara da zarar verdi. Yaralanan polis memurundan birine 5, bekçilerden birine ise 3 gün iş göremezlik raporu verildi.

konyada-dehset-anlari-alkollu-halde-hastane-basip-3-polis-ve-2-bekciyi-yaraladi-001.jpg

KAFASINA DUVARA VURUP, SUÇU POLİSE ATTI

Polis ve bekçilere saldıran 0.95 promil alkollü A.Ö. ile 0.60 promil alkollü Z.Ö. gözaltına alındı. Hakaret ve tehditlerini sürdüren şüphelilerden A.Ö, kafasını kapı ve duvarlara vurarak kendisini polislerin darp ettiğini ileri sürdü. A.Ö'nün hastanede görev yapan bir sağlık çalışanı yakını da gözaltına engel olmak için polise mukavemet gösterdi.

konyada-dehset-anlari-alkollu-halde-hastane-basip-3-polis-ve-2-bekciyi-yaraladi-003.jpg

O ANLAR KAMERADA

Tüm bu yaşananlar hastanenin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Şüpheliler hakkında başlatılan adli soruşturma devam ediyor.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.