Konya’da eski karısı Şüheyda Akın’ı silahla yaralayıp, birlikte yaşadığı Faruk Öksüzoğlu'nu öldüren Özgür Çınar, polis operasyonuyla yakalandı. Çınar, olayın sebebini de anlattı.

Konya’nın merkez Selçuklu ilçesi Parsana Mahallesi Şemsi Efendi Sokaktaki olay dün gece saatlerinde yaşanmıştı.

İddiaya göre; 43 yaşındaki Özgür Çınar, bir sitenin girişinde 37 yaşındaki eski karısı Şüheyda Akın ve onun dini nikahla birlikte yaşadığı 42 yaşındaki Faruk Öksüzoğlu’nu gördü.

Burada taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Bunun üzerine silahına sarılan Özgür Çınar, Şüheyda Akın ve Faruk Öksüzoğlu'nu vurdu.

İhbarla adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Kısa sürede olay yerinde gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralılardan Faruk Öksüzoğlu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Şüheyda Akın’ın tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi.

Olay yerinden kaçan Özgür Çınar’ın yakalanması için Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Çınar, saklandığı yere düzenlenen baskınla yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyete götürülen Özgür Çınar’ın ifadesinde, "Olaydan önce de birkaç kez uyarıda bulundum. Velayeti bende olan çocuklarım annesine gittiğinde Faruk isimli kişinin orada olmasından rahatsız olduğumu söyledim. Olay günü sokak üzerinde karşılaştık. Çıkan tartışmada olay gerçekleşti" dediği öğrenildi.

Zanlı, işlemleri tamamlandıktan sonra Konya Numune Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi ve adliyeye sevk edildi.

Özgür Çınar, çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.