Konya'da deprem bölgesine giden yardım TIR’ı yoğunluğu yaşanıyor

Konya'da deprem bölgesine giden yardım TIR’ları dolayısıyla yollarda yoğunluk yaşanıyor. Olumsuz hava koşulları ve yaşanan trafik kazaları nedeniyle zaman zaman trafiğe kapanıyor. Polis, jandarma ve karayolları ekipleri, ulaşımı açık tutmaya çalışıyor.

Konya'da deprem bölgesine giden yardım TIR’ı yoğunluğu yaşanıyor

Konya - Adana karayolu, 30. kilometredeki Sakyatan mevkisinde olumsuz hava koşulları ve yaşanan hasarlı trafik kazaları nedeniyle zaman zaman trafiğe kapanıyor.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem bölgesine gitmek için yola çıkan yardım tırları, bu nedenle beklemek zorunda kalabiliyor.

Jandarma ve polis ekipleri, trafik akışında sorun yaşanmaması için çalışma yürütüyor. Trafik akışı bazı bölgelerde tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

konyada-deprem-bolgesine-giden-yardim-tiri-yogunlugu-yasaniyor.jpg

EKİPLER SAHADA

Polis, jandarma ve karayolları ekipleri de deprem bölgesine giden araçların hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşmaları için karayollarını açık tutmaya çalışıyor.

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yardım TIR’larını eskort eşliğinde uğurladı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Deprem bölgesi için yurdun dört bir yanından yola çıkan erzak ve ekipman yüklü yardım araçlarının ilimizden geçişi, olumsuz hava şartlarının etkisiyle oluşan kar ve tipiye rağmen tüm kurumlarımızın koordineli çalışması neticesinde güvenli şekilde sağlandı. Devletimizin gücü, milletimizin birlik ve beraberliği sayesinde bu zor günleri de geride bırakacağız.”

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.