Konya’da deprem mi oldu? Son depremler listesi ( 25 Şubat 2023 )

Kahramanmaraş ile Hatay merkezli depremlerin ardından artçı sarsıntılar ve bağımsız depremler Konya dahil Türkiye'nin bir çok ilinde devam ediyor. AFAD ve Kandilli; depremin şiddeti, saati, derinliği gibi bilgileri paylaşıyor.

Konya’da deprem mi oldu? Son depremler listesi ( 25 Şubat 2023 )

Konya’da deprem mi oldu, en son nerede kaç şiddetinde deprem oldu, son depremler listesi açıklandı mı? sorularının yanıtı hem sarsıntı hisseden hem de belli belirsiz sarsıntılar hisseden vatandaşların emin olmak için internette araştırdığı konular arasında yer alıyor.

Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından güncellenen son depremler listesinde paylaşılan depremin şiddeti, saati, derinliği gibi bilgiler yer alıyor.

KONYA DEPREM OLDU MU 2023? 

Kandilli Rasathanesi verilerine göre; 25 Şubat 2023’te Konya’da 2 deprem yaşandı. Saat 03.58’deki depremin büyüklüğü 1,5, merkez üssü ise Konya Emirgazi; 02.20’de yaşanan 1,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssünün de yine Emirgazi Meseli olduğu belirtildi.

AFAD, aynı bölgede, Niğde Bor Obruk merkezli 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. 

DEPREM Mİ OLDU, NEREDE, KAÇ ŞİDDETİNDE? SON DEPREMLER

Gün içerisinde meydana gelen artçı sarsıntılar Kandilli ve AFAD verileri ile anlık olarak güncelleniyor.

2023/02/14/deprem-arsiv.webp

Haber Dairesi (Konya Haber)

Konya deprem son dakika, son dakika deprem Konya, Konya son dakika deprem, Konya, Konya'da deprem son dakika, Konyada deprem, deprem son dakika Konya, Konya son dakika, son dakika Konya deprem, Konya'da deprem oldu mu?, Konya haber, Selçuklu deprem, Karatay deprem, Meram deprem, Konya fay hattı aramalarının sonuçlarına günün her saati bu ekrandan ulaşabilirsiniz.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.