Konya’da dev dönüşüm! Anahtarlar kura ile veriliyor

Konya’nın Karapınar ilçesinde Sultan Selim Kentsel Dönüşüm çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda iş yerleri yıkılacak dükkan sahiplerine konteyner veriliyor. Talepte bulunan iş yeri sahiplerine anahtar teslimi kura ile yapıldı.

Konya’da dev dönüşüm! Anahtarlar kura ile veriliyor

Konya’nın Karapınar ilçesinde Sultan Selim Camii çevresinde kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor. 3 etap halinde gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında geçtiğimiz aylarda bölgedeki yıkım işlemi başlamıştı.

İŞ YERİ SAHİPLERİNE GEÇİCİ KONTEYNER VERİLİYOR

Sultan Selim Kentsel Dönüşümü kapsamında iş yerleri yıkılacak olan dükkan sahiplerine geçici konteyner veriliyor. Talepte bulunan iş yeri sahiplerine Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal, Konya Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Sibel Yapar’ın katılımlarıyla konteyner anahtar teslimleri Belediye Meclis Salonunda kura ile gerçekleştirdi.

konyada-dev-donusum-anahtarlar-kura-ile-veriliyor.jpg

Başkan Önal yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz günlerde Ankara ve Konya’da ilgili birimlerimiz ile gerekli görüşmelerimizi yaparak çalışmalarını hızlandırdığımız Sultan Selim Kentsel Dönüşümü için anahtar teslimlerini kura ile gerçekleştirdik. Yakın bir zamanda bölgenin yıkım işleri hız kazanacaktır. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

konyada-dev-donusum-anahtarlar-kura-ile-veriliyor-001.jpg

konyada-dev-donusum-anahtarlar-kura-ile-veriliyor-002.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.