Konya’da devamsızlık yapan öğrenciler takibe alınacak

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, ortaöğretim kademesindeki okulların müdürleri ile çevrim içi toplantılar gerçekleştirdi. Ana gündem maddesi devamsızlık takibi olduğu toplantılarda, birçok konuda bilgilendirme yapıldı.

Konya’da devamsızlık yapan öğrenciler takibe alınacak

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Konya’da bulunan ortaöğretim kademesindeki okulların müdürleri ile 22, 27 ve 28 Aralık tarihlerinde çevrim içi toplantılar gerçekleştirdi.

Temel gündem maddesinin devamsızlık takibi olduğu toplantılarda, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne bağlı okulların müdürleri hazır bulundu.

konyada-devamsizlik-yapan-ogrenciler-takibe-alinacak.jpeg

İl Müdürü Murat Yiğit toplantılarda, 2 gün ve daha fazla devamsızlık yapan öğrencilerin okullarda kurulan önleme ve izleme kurulları tarafından takibinin yapılması gerektiğini ifade etti. Ayrıca yapılan çalışmaların aylık olarak raporlanması gerektiğini vurgulayarak öğrencilere ve velilere gerekli uyarıların yapılmasını söyledi.

konyada-devamsizlik-yapan-ogrenciler-takibe-alinacak-001.jpeg

Toplantılarda İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nizamettin Doğan, Güvenli Okul Projesi kapsamında yapılacak çalışmalar, sınavlarda başarısız olan öğrencilerle ilgili yapılacak çalışmalar, öğrenci nakilleri, sosyal etkinlikler modülünün aktif kullanımı, destekleme ve yetiştirme kursları, Dilimizin Zenginlikleri Projesi konuları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

konyada-devamsizlik-yapan-ogrenciler-takibe-alinacak-002.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.