Konya’da domuz eti skandalı! Bakanlık ifşa etti
|
Son Güncelleme: 20.02.2025 17:11
Tarım ve Orman Bakanlığı, ifşa listesini güncelledi, listede Konya’dan bir restoran da yer aldı. Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar listesine eklenen firmanın Adana Köftesinde domuz eti tespit edildiği bildirildi.
Köfteci Yusuf'un ardından bu kez Konya'nın Emirgazi ilçesinde vatandaşlara domuz eti yediren bir restoran ifşa edildi.
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın ifşa listesine göre, Konya'daki bir restoranda dana ve kuzu eti bulunduğu belirtilen Adana Köftede domuz eti kullanıldığı tespit edildi.
"Muhtar Hanımın Yeri" adlı restoranda Adana Köfte ve Adana Kebap adı altında satılan ürünlerde domuz eti bulundu.
Skandal, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın gıda sahtekarlarını ifşa ettiği tağşiş listesini güncellemesiyle ortaya çıktı.

EMİRGAZİ’DE DOMUZ ETİ SKANDALI
20 Şubat 2025 tarihinde güncellenen listede, "Muhtar Hanımın Yeri - Zehra Kaya" adlı firmanın Konya Emirgazi'deki restoranında dana ve kuzu eti yerine domuz eti kullanıldığı belirtildi.
İlgili Haberler


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.