Altın 5768.921
BIST 10970.93
Dolar 42.506
Euro 49.5327
Sterlin 56.734

Konya’da drift atan sürücü cezadan kurtulamadı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde şehrin en işlek caddesinde drift attığı kameralardan tespit edilen araç sürücüsü cezadan kurtulamadı. Araç iki ay trafikten men edilirken, sürücünün ehliyetine de aynı süreyle el konuldu.

Konya’da drift atan sürücü cezadan kurtulamadı

Atatürk Caddesi Hal İçi girişi mevkisinde seyir halindeki bir otomobilin drift atarak trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğü Kent Güvenliği Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarınca tespit edildi.

Plakası belirlenen Tofaş marka otomobilin aynı cadde üzerinde bir banka şubesi önünde park halinde olduğunun anons edilmesi üzerine adrese yönlendirilen trafik ekipleri, sürücü hakkında işlem başlattı.

Sürücüye drift atmaktan 46 bin 393 liralık trafik cezası uygulanırken, otomobil 60 gün süreyle trafikten men edildi. Sürücünün ehliyetine de aynı süre ile ekiplerce el konulduğu öğrenildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.