Konya’da düğün konvoyunun önünü kesip yolu trafiğe kapattılar

Konya’nın Karatay ilçesinde düğün konvoyunun önünü keserek yolu trafiğe kapatan 4 araç sürücüne 8 bin lira ceza kesildi. Yolun trafiğe kapatıldığı anlar ise kameraya yansıdı.

Konya’da düğün konvoyunun önünü kesip yolu trafiğe kapattılar

Konya’nın Karatay ilçesi düğün konvoyunun önünü kesen 4 araç sürücüsü yolu trafiğe kapattı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi, sürücülere ceza yazıldı.

Görüntüler, Adana Çevre Yolu Caddesi üzerinde kaydedildi.

Cadde üzerinde seyir halinde olan bir düğün konvoyunun önü 4 araç tarafından kesildi. Yol bir süre trafiğe kapatıldı, o anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerin ardından Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Yolu trafiğe kapatan 4 araç sürücüne Karayolları Trafik Kanunu’nun çeşitli maddelerinden 8 bin TL ceza uygulandı.

 

 

“DÜĞÜN EVİ YAS EVİ OLMASIN”

Ayrıca Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri ve Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçelerdeki düğünlerde sıkı denetim gerçekleştirdi.

Silah atıldığı belirlenen 3 düğünde yapılan denetimlerde 5 adet kurusıkı tabanca ve 3 adet pompalı tüfek ele geçirildi.

Düğünlerde silah atan şüphelilerle ilgili adli ve idari işlem başlatıldı.

Emniyet yetkilileri Konya’da trafik düzenini bozan ve vatandaşların can güvenliğini hiçe sayarak silahla atış yapan şehir magandalarına karşı denetimlerin devam edeceğini ve gerekli yaptırımların uygulanacağını dile getirdi.

konyada-dugun-konvoyunun-onunu-kesip-yolu-trafige-kapattilar.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.