Konya’da eğitim gören Filistinli gencin ailesi Gazze’de şehit düştü

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü 4. sınıf öğrencisi Amna Saeed Abuqasem'in annesi, abisi, iki kız kardeşi ve teyzesi zulmün 100. gününde Gazze'de şehit düştü.

Konya’da eğitim gören Filistinli gencin ailesi Gazze’de şehit düştü

Katil İsrail’in Filistin’deki zulmü sürüyor. 7 Ekim’de başlayan ve bugüne kadar devam eden saldırılarda; kadın, çocuk ve yaşlıların da aralarında bulunduğu binlerce Gazzeli hayatını kaybetti.

KONYA’DA OKUYAN FİLİSTİNLİ GENCİN AİLESİNDEN 5 KİŞİ ŞEHİT DÜŞTÜ

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü 4. sınıf öğrencisi Amna Saeed Abuqasem'in annesi, abisi, iki kız kardeşi ve teyzesi zulmün 100. gününde Gazze'de şehit düştü. Hain saldırılarda ise babası, ablası ve erkek kardeşi de ağır yaralandı.

konyada-egitim-goren-filistinli-gencin-ailesi-gazzede-sehit-dustu.jpg

“MESCİD-İ AKSA! NEREDE İNSANOĞLU, VİCDAN NEREDE?”

Necmettin Erbakan Üniversitesi de katil İsrail’in zulmüne böyle tepki gösterdi:

“Öğrencimiz Amine ve tüm Filistinli kardeşlerimiz için niyazımız. Üniversitemiz Sağlık Yönetimi Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Amna Saeed Abuqasem'ın, annesi, abisi, iki kız kardeşi ve teyzesi zulmün 100. gününde Gazze'de şehit oldular. Babası, ablası ve erkek kardeşi de ağır yaralı. Türk Müziği Devlet Konservatuvarımız, yüzyılın yıkımına dikkat çekmek için icra etti. Mescid-i Aksa! ‘Nerede insanoğlu, vicdan nerede?’ Yüz günde yüzyılın yıkımı gerçekleşen Gazze'yi unutma, unutturma”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.