Altın 5770.769
BIST 10999.92
Dolar 42.5229
Euro 49.5893
Sterlin 56.8072

Konya’da eğitime kar engeli! Tatil açıklaması geldi

Yoğun kar yağışı ve sonrasında etkili olan buzlanma nedeniyle Konya’nın bazı ilçelerinde okullar yarın da (21 Mart Cuma) tatil edildi.

Konya’da eğitime kar engeli! Tatil açıklaması geldi

Konya’nın Derebucak, Derbent, Bozkır, Güneysınır, Hadim ve Taşkent ilçelerinde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle 21 Mart 2025 Cuma günü ilçedeki tüm eğitim kurumlarında eğitime bir gün ara verildi.

KAMU PERSONELİNE İDARİ İZİN

İlçe Kaymakamlıklarından yapılan açıklamaya göre, hamile, engelli ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu çalışanları da aynı gün idari izinli sayılacak.

Yetkililer, vatandaşları buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

6 ilçede okullar perşembe günü de tatil edilmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum