Konya’da eğlence merkezindeki cinayetin sebebi belli oldu

Konya’nın Akşehir ilçesinde eğlence merkezinde çıkan bıçaklı kavgada Yücel Özdemir öldürülmüş, iki kardeş gözaltına alınmıştı. Zanlıların ikisi de tutuklanırken, olayın eski sevgili tartışmasından çıktığı iddia edildi.

Konya’da eğlence merkezindeki cinayetin sebebi belli oldu

Konya Haber: Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Akşehir İstasyon Mahallesi'nde yaşanan olayda, kardeşi Yunus Savaş (30) ile birlikte eğlence mekanına gidip içki içen Kamil Savaş (32), kasada hesabı öderken kendisi gibi aynı yerde içki tüketen husumetli olduğu Yücel Özdemir (44) ile karşılaştı.

Burada taraflar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Özdemir, Kamil Savaş'ın başına şişeyle vurdu. Savaş'ın yanındaki kardeşi Yunus Savaş da Özdemir'e, sandalyeyle vurarak karşılık verdi. Bu sırada Kamil Savaş yanında taşıdığı bıçağı çekip Özdemir'i çeşitli yerlerinden yaraladı.

HASTANEDE ÖLDÜ

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Akşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yücel Özdemir, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

konyada-eglence-merkezindeki-cinayetin-sebebi-belli-oldu.jpg

SEBEBİNİ ANLATTI

Polis, olayın ardından Savaş kardeşleri gözaltına aldı. Kamil Savaş polisteki ifadesinde, Özdemir’in, eski sevgilisi hakkında konuştuğunu, bu nedenle kavganın çıktığını öne sürdü.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kamil ve Yunus Savaş kardeşler, çıkarıldıkları mahkemece 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

konyada-eglence-merkezindeki-cinayetin-sebebi-belli-oldu-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.