Konya’da ekipleri alarma geçiren olay! Aynı isim çıktı

Konya’da çocuğunu göremediğini söyleyip köprüye çıkan bir kişi, ikna edilip indirildikten 1 saat sonra elektrik direğine çıktı. Olay yerinde aynı isimle karşılaşan polis, ayakta duramayan Ali Osman Şimşek’i güçlükle ikna edip hastaneye götürdü.

Konya’da ekipleri alarma geçiren olay! Aynı isim çıktı

Ali Osman Şimşek. Artık Konya onu o da Konya’yı çok iyi tanıyor.

Şimşek’in ismi ilk olarak geçtiğimiz yaz aylarında duyuldu. Bir ay arayla Selçuklu ilçesi Sille Kavşağındaki alt geçidin köprü korkuluklarına çıkan Şimşek, iki intihar girişiminde de polis ekiplerince kurtarıldı.

Çocuğunu göremediğini iddia eden Şimşek, kısa aradan sonra yine ortaya çıktı. Dün yine aynı köprüye çıkarak ekipleri uğraştıran Şimşek, bu sabah da aynı girişimi tekrarladı. Yine ikna edildi, köprüden indirildi ve polis merkezindeki işlemleri sonrasında bırakıldı.

BU KEZ DEĞİŞİKLİK YAPIP ELEKTRİK DİREĞİNE ÇIKTI

Bu olaydan yaklaşık 1 saat sonra Selçuklu İlçesi Kılıçarslan Mahallesinde bir kişinin elektrik direğine çıktığı ihbarı ekipleri alarma geçirdi. İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri, aynı yüzle karşılaştı. Üst geçitten indirilen Ali Osman Şimşek, bu kez değişiklik yapıp elektrik direğine tırmanmış ve yine çocuğunu görmek istediğini söylüyordu.

konyada-ekipleri-alarma-geciren-olay-ayni-isim-cikti.jpeg

“ALKOLÜ FAZLA İÇMİŞİM, ZEHİRLEDİ”

Aldığı aşırı alkolün etkisiyle ayakta güçlükle durabilen Şimşek, bir süre sonra polisin uyarısını dikkate alıp direkten indi. “Alkolü fazla içmişim, zehirledi” diye inleyen Şimşek, yere uzanıp kendinden geçti.

konyada-ekipleri-alarma-geciren-olay-ayni-isim-cikti-001.jpeg

konyada-ekipleri-alarma-geciren-olay-ayni-isim-cikti-002.jpeg

SAĞLIK EKİPLERİNE DE DİRENDİ

Sağlık ekipleri de olay yerine geldiklerinde tanıdıkları yüzle karşılaştı, ambulansa binmesi için ikna etmeye çalıştı. Polis ve sağlık görevlisinin uzun uğraşı sonunda ikna edilen Şimşek, ambulansla polis nezaretinde Konya Numune Hastanesine götürüldü.

konyada-ekipleri-alarma-geciren-olay-ayni-isim-cikti-003.jpeg

Bu son olayla Ali Osman Şimşek’in intihar girişimi sayısı 5’e yükselmiş oldu.

TIKLA İZLE

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.