Konya’da ekipleri alarma geçiren olay! Gazı açıp, evlerini ateşe verdi

Konya’da bir genç, tüp gazı açıp evlerini ateşe verdi. Alevler kısa sürede binayı sararken, genç gözaltına alındı. Korku dolu anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Konya’da ekipleri alarma geçiren olay! Gazı açıp, evlerini ateşe verdi

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre, ekipleri alarma geçiren olay, merkez Selçuklu İlçesi Işıklar Mahallesi Çatalca Sokakta yaşandı. 

EVİNİ ATEŞE VERDİ

112 Acil Çağrı Merkezine, elinde bulunan tüpün gazını açan kişinin evini ateşe vereceği ihbarı yapıldı. Kısa sürede ihbarda belirtilen Umut Apartmanına polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler olay yerine geldiği sırada, evi gazla dolduran kişi çakmağı yaktı ve bir anda alevler yükseldi.

konyada-ekipleri-alarma-geciren-olay-gazi-acip-evlerini-atese-verdi.jpg

POLİS KALABALIĞIN ARASINDAN ALDI

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, polis evini ateşe veren genci alıp kalabalığın arasından çıkarttı ve polis merkezine götürdü. Gencin kimliği açıklanmazken, yükselen alevler itfaiye ekiplerinin çabasıyla güçlükle kontrol altına alınarak söndürüldü.

konyada-ekipleri-alarma-geciren-olay-gazi-acip-evlerini-atese-verdi-001.jpg

O ANLAR KAMERADA

Evde büyük çapta hasara yol açan yangınla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, korku dolu anlar, bir vatandaşın kamerasına böyle yansıdı: 

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum