Altın 6622.38
BIST 12433.5
Dolar 43.4887
Euro 51.4561
Sterlin 59.2778

Konya’da eriyen kar, su kaynaklarını coşturdu

Konya’da son yağışların ardından dağlık alanlardaki doğal değişimi gözlemlemek için Beyşehir'in ünlü Muslu Yaylası'na çıkan doğa tutkunu 3 arkadaş, yağmur ve eriyen kar sularıyla canlanan su kaynaklarını görüntüledi.

Konya’da eriyen kar, su kaynaklarını coşturdu

Konya'nın Beyşehir ve Derebucak ilçelerinde etkili olan yağmur ve kar yağışlarının ardından eriyen kar suları, yöredeki su kaynaklarını coşturdu.

Doğa tutkunları, son yağışların ardından canlanan tabiatı görmek için doğaya akın etti. Canlanan dere yatakları, şelaleler ve su gözeleri hem doğaseverlerin hem de ailelerin ilgisini çekti.

konyada-eriyen-kar-su-kaynaklarini-costurdu

Beyşehirli doğa tutkunları Mesut İnal, Hasan Hüseyin Kank ve Ahmet Dolar da son yağışların ardından dağlık alanlardaki doğal değişimi gözlemlemek ve doğa yürüyüşü yapmak için Beyşehir'in ünlü Muslu Yaylası'na çıktı.

konyada-eriyen-kar-su-kaynaklarini-costurdu

Beyaz örtüyle kaplanan yaylada, yağmur ve eriyen kar sularıyla canlanan su kaynakları çevresinde yürüyüş yapan doğaseverler, etkileyici görüntüler yakaladı.

konyada-eriyen-kar-su-kaynaklarini-costurdu

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.