Konya’da eski CHP’li isim AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu

Daha önce CHP Selçuklu İlçe Başkanlığı yapan, 2012 yılında istifa eden Ali Demirci, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde AK Parti Konya’dan Milletvekili Aday Adayı oldu. Demirci, istifasının sebebini ve AK Parti’yi tercih etme sebebini anlattı.

Konya’da eski CHP’li isim AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için AK Parti Genel Merkezi ve il başkanlıklarındaki milletvekili aday adayı başvuruları sona erdi.

Konya’da 200’den fazla isim AK Parti Konya Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

ALİ DEMİRCİ, AK PARTİ’DEN KONYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Aday adayları arasındaki bir isim dikkat çekti. Daha önce CHP Selçuklu İlçe Başkanlığı yapan ve 2012 yılında partisinden istifa eden Ali Demirci, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde AK Parti Konya’dan Milletvekili Aday Adayı oldu.

konyada-eski-chpli-isim-ak-partiden-milletvekili-aday-adayi-oldu-ali-demirci.jpeg

HABER DAİRESİ’NE KONUŞTU (ALİ DEMİRCİ KİMDİR?)

AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Ali Demirci, Haber Dairesi’ne CHP’den o dönem neden istifa ettiğini ve AK Parti’yi tercih nedenlerini anlattı.

1958 yılında Konya Başarakavak Mahallesinde dünyaya geldiğini, bir işçi emeklisi olduğunu ve Konya’da yaşadığını belirten Demirci, “Gençlik yıllarımdan bu yana siyasetin içindeyim. CHP Selçuklu İlçe Başkanlığı görevinde bulundum, farklı STK’larda da görev yaptım. 2012 yılında Kemal Kılıçdaroğlu’nun izlediği siyaset nedeniyle partiden istifa ettim. Bugün gelinen noktada istifamda haklı olduğumu daha da açık bir şekilde gördüm.

Terör örgütünün temsilcisi konumundaki bir partiyle yan yana duran, koltuk uğruna onlarla işbirliği yapan Kemal Kılıçdaroğlu ile yollarımın erken ayrılmasından mutluyum.

Aradan geçen sürede üniversite eğitimimi tamamlayıp kendimi geliştirdim ve bugün bu ülke için gecesini gündüzüne katan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayım. Milletvekili olarak memleketimizin sorunlarına çözüm bulmak, Sayın Cumhurbaşkanımızın yüküne omuz vermek için aday adaylığı başvurusu yaptım.

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde hemşehrilerimin desteklerini beklerim.” dedi.

ali-demirci-ak-parti-konya-milletvekili-aday-adayi.jpeg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum