Konya’da eski karısı ve kızını öldüren diş teknisyeni her şeyi anlattı

Konya Seydişehir’de boşandığı karısı ile kızını öldüren diş teknisyeni Bekir Doğan’ın her şeyi ayrıntılarıyla anlattığı ifadesi ortaya çıktı. Doğan, teyzesinin kızı olan ve kaçarak evlendiklerini Ayşe Gezer'in kendisini aldattığını öne sürdü.

Konya’da eski karısı ve kızını öldüren diş teknisyeni her şeyi anlattı

Konya’da anne ve kızının öldürüldüğü kan donduran olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Geçtiğimiz Cumartesi sabahı Konya’nın Seydişehir ilçesindeki bir apartman dairesinde yaşanan olayda, iddiaya göre; Diş teknisyeni Bekir Doğan, boşandığı eşini ve kızını tüfekle katletti. Ardından polise giderek cinayeti itiraf etti. Doğan'ın söyledikleri üzerine adrese giden polis, anne Ayşe Gezer ve kızı Gözde Nur Doğan'ın cesetleri ile karşılaştı. Katil zanlısı Doğan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAÇARAK EVLENMİŞLER

Sabah’ta yer alan habere göre; tehdit, hakaret ve yaralama gibi suçlardan 8 suç kaydı bulunan katil zanlısı Bekir Doğan, ifadesinde tüm detayları ayrıntılarıyla anlattı. Ayşe Gezer'in teyzesinin kızı olduğunu, 2002 yılında Gezer'in kendisine kaçmasıyla evlendiklerini belirten Doğan, "Boşanmadan önce de yine boşanmak için 2 kez mahkemelik olduk. Sonra vazgeçtik ve evliliğimiz devam etti.

Anlaşmazlıklarımız 2023 yılının Şubat ayında yoğunlaştı. Eşim benimle ilgili ifade vererek uzaklaştırma aldırdı. 2-3 kez değişik tarihlerde uzaklaştırma kararı verildi. Haziran ayında eşim boşanmak için dava açtı. Dava sürerken eşimin bir kişiyle ilişkisi olduğunu öğrendim. Ekim ayında anlaşmalı boşandık. Kızlarım bana eve İsmail diye birini geldiğini, annelerini öptüklerini ve hediye aldığı anlattı. Ben bir yandan tekrar evlenmek ve birleşmek için çaba gösteriyordum. Eşimle bu konuda görüşüyordum eşimde bu çabalarıma karşılık veriyordu. Eve arada sırada gidip geliyordum. Bazen de orada kalıyordum" dedi.

konyada-eski-karisi-ve-kizini-olduren-dis-teknisyeni-her-seyi-anlatti.webp

“TEKRAR NİKAH MASASINA OTURACAKTIK”

Yeniden evlilik hazırlıkları yaptıklarını anlatan Doğan, "Eşimle tekrar nikah yapma konusunda anlaşmıştım. Fakat sürekli beni farklı bahanelerle oyalıyordu. 'Bir iki ay bekleyelim', 'Kızın nişanlısı askerden bir gelsin o zaman yaparız nikahı' gibi şeyler söylüyordu. Eşime telefon geldi ve diğer odada sessiz bir şekilde konuşuyordu. Konuşmalara kulak verdim. Aramızda beni aldattığı konusunda tartışma oldu. Kızım Gözde Nur da yanımızdaydı. Tartışma esnasında kızdım ve dolaba yumruk attım. Eşim konuştuğu kişinin İsmail olduğunu inkar etti. Eşimin özellikle engelli kızımı ihmal etmesinden endişe ettiğimden dolayı eşimle tekrar bir araya gelmek istedim. Küçük kızlarım da birleşmemizi istiyordu. Gözde Nur ise tekrar bir araya gelmemizi istemiyordu" diye ifade verdi.

“BANA NİYE İHANET ETTİN?”

Olay anını da anlatan Bekir Doğan, "Olaydan önceki akşam market alışverişi yaptık. Eve dönecek iken iyi olmadığını söyledi. Hastaneye götürdüm. 21.00 sıralarında birlikte eve döndük. Ayşe ile tartışmamız oldu. Sonra yattık. Sabah Ayşe'nin beni aldatmaları aklıma geldi. Ayşe'ye 'Bana niye ihanet ettin?' dedim. O da 'Hak ettin' dedi.

Üzerimi giyinip aşağıya indim ve arabama bindim. Evinin önünden geçerken durdum. Aracın bagajından ruhsatsız otomatik av tüfeğini aldım. Kapı açıktı ve içeri girdim. Sürekli ava gittiğim için namluda her zaman fişek hazır durur ve aracımın bagajında olurdu.

Ayşe yatakta sırt üstü yatar vaziyette ama uyumuyordu. 'Sen bana nasıl ihanet edersin?' dedim ve Ayşe'ye doğru tüfekle ateş ettim. Rastgele ateş ettim. Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Evden çıkacağım sırada giriş kapısının yan tarafında yatan kızım Gözde Nur 'Ne oluyor?' deyince ateş ettiğimi hatırlıyorum. Kaç el ateş ettiğimin farkında değilim. Tüfeği çuval içerisinde yukarı çıkarmıştım ve çuval içerisinde aşağıya indirdim" dedi.

konyada-eski-karisi-ve-kizini-olduren-dis-teknisyeni-her-seyi-anlatti-001.webp

“AYŞE'Yİ VE KIZIMI ÇOK SEVİYORDUM”

Cinayetin ardından kendi hayatına son vermek istediğini belirten Doğan, "Yolda kardeşimi gördüm. Olayı söyleyince 112'yi aramamı istedi. 112'yi arayıp, eşimle kızımın yaralandığını söyleyip adresi verdim. Psikolojik tedavi görmekteyim. Öncesinden tedavi yaptırabilmiş olsaydım bu olay yaşanmayabilirdi. Duygularıma ve sinirime hakim olamadım. Yapmaman gereken bir şeyi yaptım. Ayşe'yi ve kızımı seviyordum" ifadelerini kullandı.

konyada-eski-karisi-ve-kizini-olduren-dis-teknisyeni-her-seyi-anlatti-002.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.