Konya’da eski kız arkadaşının evinde dehşet saçan güvenlikçinin yargılaması başladı

Konya’da eski kız arkadaşının evini basıp, muşta ile Burak Ergün’ü öldüresiye dövdüğü iddia edilen özel güvenlik görevlisi Çağrı Ö’nün 28 yıl 9 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Sanık, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

Konya’da eski kız arkadaşının evinde dehşet saçan güvenlikçinin yargılaması başladı

Konya’nın Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi Osmanlı Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda 8 Haziran günü meydana gelen olayda, iddiaya göre; özel güvenlik görevlisi Çağrı Ö, şiddet uyguladığı ve şiddetli geçimsizlik nedeniyle kendisinden ayrılan endüstri mühendisi eski kız arkadaşı İ.S.'nin (25) evine gelerek burada bulanan Burak Ergün'e (27) muşta ile saldırıp ağır yaraladı. İ.S'yi de tartaklayan Çağrı Ö, cep telefonlarını alıp binadan çıktı. Polis merkezine giden Çağrı Ö, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

“KENDİMİ KORUDUM”

Sabah’ta yer alan habere göre; Çağrı Ö. hakkında nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme, kasten yaralama, silahla birden fazla kişi ile birlikte konutta geceleyin yağma suçlarından Ağır Ceza Mahkemesine dava açıldı. İlk kez hakim karşısına çıkan Çağrı Ö, şunları söyledi:

"O ev İ.S. ile birlikte bir yıldır yaşadığımız evdi. Kira sözleşmesi İ.S'nin üzerineydi. Olay günü eve gidip kapıyı çaldığımda İ.S. kapıyı araladı ancak açmadı. Arka taraftan Burak Ergün geldi. Benim üzerime geldi ve kafa attı. Beni yere serdi. İlknur da beni tuttu. Demir sopa ile vurmaya başladı. Bu sırada ben kendimi savunmak için ona vurdum. Yerde bir süre boğuştuk. Sonrasında elinden kurtulup kaçtım. Önce tedavi için hastaneye gittim. Sonra da polise müracaat ettim. Telefonlarını ben almadım. Şikayetçiyim.” dedi.

“KAPIYI BAŞKASINA ÇALDIRIP ZORLA İÇERİ GİRMİŞ”

Kavga ederek ayrıldığı eski erkek arkadaşının yaşattığı dehşeti anlatan İ.S. ise,

“Olay gününden önce çok şiddetli şekilde kavga ederek ayrıldık. Olay tarihinde de arkadaşım Burak rahatsız edilip edilmediğimi kontrol etmek için evime geldi. Kapım çalındı ve baktığımda Mete'yi gördüm. Mete'ye kapıyı açtığımda yan taraftan Çağrı çıktı. Ben Çağrı'yı görünce kapıyı kapatmak istedim. Çağrı araya kolunu koyarak kapıyı kapatmama engel oldu. Tam bu sırada Burak geldi. Burak'ın gelmesiyle kapının açılması ve Burak'ın yere serilmesi aynı anda oldu. Daha sonra Çağrı, Burak'a vurmaya başladı. Tekme yumruk defalarca vurdu. Çağrı'dan olaya son verip ayrılmasını istediğimde beni sert bir şekilde itti. O sırada Çağrı, Mete'ye telefonları almasını istedi. Burak toplanmaya başladığı sırada tekrar Çağrı, Burak'a vurmaya başladı. Telefonları Çağrı ve Mete alarak uzaklaştılar. Çağrı'nın elinde parmaklara takılan muşta benzeri bir şey gördüm" dedi.

Kaburgalarında, burnunda, dişlerinde ve çenesinde çeşitli çatlaklar ve yaralanmalar olduğunu belirten Burak Ergün ise, muştalı saldırgan Çağrı Ö'den şikayetçi olduğunu söyledi.

Mahkeme heyeti Çağrı Ö’nün tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.