Konya’da evinin yakınındaki gasp olayını izleyen çocuk balkondan düştü

Konya Meram’da bir kişi, bıçakla yaralandıktan sonra telefon ve cüzdan gibi değerli eşyaları gasp edildi. Zanlı kaçtı, olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Bu arada evinin balkonundan yaşananları izleyen bir çocuk birinci kattan düşerek yaralandı.

Konya’da evinin yakınındaki gasp olayını izleyen çocuk balkondan düştü

Olay, geçtiğimiz gece yarısı, Konya’nın Meram İlçesi Gödene Mahallesinde yaşandı.

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; TOKİ konutları yakınlarında bir kişinin yolu eli bıçaklı saldırgan tarafından kesildi. Bacağından yaralanan kişinin telefon ve cüzdan gibi değerli eşyaları gasp edildi, saldırgan kaçtı.

DURUMU İYİ

İhbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede adrese gelen sağlık ekipleri yaralıya müdahale ederken, polis de kaçan şüpheliyle ilgili bilgi toplamaya çalıştı. Sağlık durumu iyi olan yaralı, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

YAŞANANLARI İZLERKEN BALKONDAN DÜŞTÜ

Polis, yaralı gönderildikten sonra çevrede araştırma yaptığı sırada olay yeri yakınlarında bir kişinin balkondan düştüğü ihbarı yapıldı.

Adrese ulaşan ekipler, gasp olayı sonrasında yaşananları izleyen 15 yaşındaki bir çocuğun birinci kat balkonundan düştüğünü belirledi.

Yaralı çocuk da ambulansla hastaneye kaldırıldı.  

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.