Konya’da Filistin’e yardım kampanyası

Filistinli Müslümanlar, katil İsrail’in zulmü altında zor günler yaşıyor. Konya, Filistin’e destek için yardım kampanyası düzenliyor. 25- 26 Kasım’da Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi'nde yapılacak etkinliğin geliri Filistin halkına gönderilecek.

Konya’da Filistin’e yardım kampanyası

Abluka altındaki Gazze'de katil İsrail'in sivillere yönelik zulmü 7 Ekim'den beri devam ediyor. Yapılan saldırılarda aralarında kadın, çocuk ve yaşlıların da bulunduğu 10 binden fazla kişi yaşamını yitirdi.

KONYA’DAN FİLİSTİN HALKINA DESTEK

Konya, Filistin için özel etkinlikte buluşacak. İşgalci İsrail’in zulmü altında zor günler geçiren Filistin halkına destek olmak amacıyla “Özgür Filistin’in Yanındayız” yardım kampanyası başlatıldı.

Bu kapsamda Filistin için Konya’da 25- 26 Kasım’da Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi'nde etkinlik düzenlenecek. Etkinlikte elde edilecek gelir Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Filistin’e gönderilecek.

Gerçekleştirecek etkinliğe başta Karatay Kent Konseyi, Karatay Belediyesi Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi, Kadim Kudüs Grubu, Atölye Hümay, İzdiham Konya, Genç Hareket Konya, Loras, Beyaz Bulut gibi bir çok kurum destek veriyor.

konyada-filistine-yardim-kampanyasi.jpg

Etkinlik hakkında şu bilgiler verildi:

“Gazze’de soykırıma maruz kalan insanların birer sayıdan ibaret olmadığını düşündüğümüz için bir aradayız. Çünkü, "Filistin bizim neyimiz olur?" sorusuna verecek bir cevabımız var. Bu sebeple üretenlerden, öğretenlerden ve nesillerimize iyiliği ve hakikati aktaranlardan olmaya niyet ettik. Bir taş atıyoruz Konya'dan. Neyi iyi biliyorsak oradan başlayarak. Filistin için el ele üretmek, düşünmek ve konuşmak için sizleri de bekliyoruz. 25-26 Kasım'da 12:00 itibariyle Filistin için Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi'ndeyiz”

konyada-filistine-yardim-kampanyasi-001.jpg

konyada-filistine-yardim-kampanyasi-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.