Konya’da futbola fırtına engeli! Kaçan topu yedek oyuncular sokakta aradı

Konya Karapınar’da fırtına etkili oluyor, rüzgarın hızı saatte 50 kilometreye kadar ulaşıyor. Fırtına nedeniyle çatılar uçtu, elektrik hatları zarar gördü. Amatör maçta futbolcular zor anlar yaşadı, saha dışına kaçan topu yedek oyuncular sokakta aradı.

Konya’da futbola fırtına engeli! Kaçan topu yedek oyuncular sokakta aradı

Konya ve ilçeleri şiddetli rüzgar ve yağışların etkisi altına girdi. Karapınar ilçesi de etkili olan fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. Gece saatlerinde başlayan rüzgarın hızı saatte 50 kilometreye kadar çıkıyor.

ÇATILAR UÇTU, ELEKTRİK HATLARI ZARAR GÖRDÜ

İlçede devam eden şiddetli rüzgar nedeniyle birçok evin çatışı uçtu, elektrik hatları zarar gördü. MEDAŞ ekipleri, zarar gören bölgelerde çalışmalara başladı.

konya-karapinarda-firtina-etkili-oluyor-ruzgarin-hizi-saatte-50-kilometreye-kadar-ulasiyor-firtina-nedeniyle-catilar-uctu-elektrik-hatlari-zarar-gordu-amator-macta-futbolcular-zor-anlar-yasadi-saha-disina-kacan-topu-yedek-oyuncular-sokakta-aradi.jpg

AMATÖR MÜCADELEYE FIRTINA ENGELİ

Konya birinci amatör kümede mücadele eden Yeşilyurtspor ile Yıldırımlarspor arasındaki mücadelede fırtına nedeniyle futbolcular ve hakemler zor anlar yaşadı. Kaleciler aut atışlarını kullanamadı, defans oyuncuları topu tutarak atışın yapılmasını sağladı.

SAHA DIŞINA KAÇAN TOPU YEDEK FUTBOLCULAR ARADI

Rüzgar nedeniyle futbol topları sık sık saha dışına çıktı. Cadde ve sokaklara kaçan topları yedek futbolcular aradı.

O anlar kameraya böyle yansıdı.

konya-karapinarda-firtina-etkili-oluyor-ruzgarin-hizi-saatte-50-kilometreye-kadar-ulasiyor-firtina-nedeniyle-catilar-uctu-elektrik-hatlari-zarar-gordu-amator-macta-futbolcular-zor-anlar-yasadi-saha-disina-kacan-topu-yedek-oyuncular-sokakta-aradi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.