Konya’da gençler el emeğiyle sanat şöleni oluşturdu

Konya’da üniversite yaz akademisi el sanatları sergisi büyük ilgi gördü. Sergiyi gezen İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, gençlerin el sanatlarına olan ilgilerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konya’da gençler el emeğiyle sanat şöleni oluşturdu

Konya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve TDV Konya Şubesi Kadın Kolları tarafından düzenlenen Üniversite Yaz Akademisi El Sanatları Sergisi, gençlerin yetenekli elleriyle ortaya çıkardığı birbirinden güzel eserlere ev sahipliği yaptı. İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge de sergiyi ziyaret ederek gençlerin bu başarısını tebrik etti.

İl Müftülüğü Ek Hizmet Binası'nda düzenlenen sergide, gençlerin yaz boyunca özenle hazırladıkları el işi ürünleri sergilendi. Ebru sanatından hat sanatına, ahşap oymacılığından çini işlemelerine kadar birçok farklı alanda hazırlanan eserler, ziyaretçilerin beğenisini topladı.

konyada-gencler-el-emegiyle-sanat-soleni-olusturdu.jpg

Sergiyi gezen İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, gençlerin el sanatlarına olan ilgilerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu tür etkinlikler, gençlerimizin el becerilerini geliştirmelerine ve kültürel değerlerimize sahip çıkmalarına önemli katkılar sağlıyor. Gençlerimizin bu güzel eserleri ortaya koymaları takdire şayan. Onları tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Öge, bu tür etkinliklerin gençlerin boş zamanlarını değerlendirmelerine ve kendilerini geliştirmelerine olanak sağladığını belirterek, bu tür faaliyetlerin artarak devam etmesi gerektiğini vurguladı.

konyada-gencler-el-emegiyle-sanat-soleni-olusturdu-001.jpg

konyada-gencler-el-emegiyle-sanat-soleni-olusturdu-002.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.