Konya’da gençlik festivali rekor katılımla final yaptı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, ilçe belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Festivali üçüncü gününde son buldu. Tek seferde 60 bin kişinin katılımıyla izleyici rekoru kırılan festivalin son gününe Semicenk Konseri damga vurdu.

Konya’da gençlik festivali rekor katılımla final yaptı

Konya’nın Seydişehir ilçesindeki Milli İrade Meydanında 18-20 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Bilal Sonses, Kurtuluş Kuş-Burak Bulut ve Semicenk’in sahne aldığı Gençlik Festivalinin son gününe Semicenk damgasını vurdu.

Festivalin üçüncü gününde ilk olarak sahne alan yerel sanatçı Sami Çelik birbirinden güzel eserleriyle hayranlarını coşturdu.

Ünlü sanatçı Semicenk "Düşer Aklıma, Pişman Değilim, Herkes Gibisin" gibi bilinen şarkılarına binlerce kişinin eşlik ettiği eserleriyle Seydişehirlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

konyada-genclik-festivali-rekor-katilimla-final-yapti.jpg

FESTİVALE SPONSOR OLAN İŞ İNSANLARINA TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Semicenk konseri öncesinde festivale sponsor desteği sağlayan iş insanlarına birer teşekkür plaketi takdim etti.

Seydişehir’e kazandırmış olduğu hizmetler konusunda bilgi aktaran Başkan Tutal, yaptığı konuşmasında, “Festivalimizin son gününde yine muhteşem bir tablo ile karşılaşmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyorum.

Siz gençlerimizden gelen yoğun istek ve talep üzerine Seydişehir’de üç gün devam eden festivalimizi planladık maddi yönden ise sponsorlarımızdan destek aldık. 32 sponsor firmamıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ayrıca maddi ve manevi desteğiyle bizlere yine destek veren herkese teşekkür ediyorum. Belediyemiz bütçesinden tek kuruş harcamadan gerçekleştirdiğimiz festivalimiz bugün son buluyor. İlçe merkezimizde bulunan bu meydanda gerçekleştirdiğimiz festivalimizde seyirci rekoru kırıldı. Çevre ilçe ve illerden gelen vatandaşlarımızla birlikte 60 binden fazla vatandaşımızın katıldığı bu festivalimiz, ilçemizde 3 gün boyunca önemli bir hareket kattı. Gelecek yıllarda da nasip olursa bu etkinliğimize devam edeceğiz. Tüm misafirlerimize hoş geldiniz dileklerimi iletiyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum” ifadelerini kullandı.

konyada-genclik-festivali-rekor-katilimla-final-yapti-001.jpg

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gençlere unutulmaz bir gece yaşatan ünlü sanatçısı Semicenk’e teşekkür ederek, hediye takdim etti.

konyada-genclik-festivali-rekor-katilimla-final-yapti-002.jpg

konyada-genclik-festivali-rekor-katilimla-final-yapti-003.jpg

konyada-genclik-festivali-rekor-katilimla-final-yapti-004.jpg

konyada-genclik-festivali-rekor-katilimla-final-yapti-005.jpg

konyada-genclik-festivali-rekor-katilimla-final-yapti-006.jpg

konyada-genclik-festivali-rekor-katilimla-final-yapti-007.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum