Konya'da gıda firması enflasyona savaş açtı! Fiyatları gören şok oldu

Konya'da birçok ünlü temel gıda ürününün bayisi olan firma, Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla düzenlediği indirim kampanyasıyla enflasyona adeta savaş açtı. Firmanın Çelikkayalar AVM Merkez Şubesinde yürüttüğü kampanyada fiyatları görenler şok oldu.

Konya'da gıda firması enflasyona savaş açtı! Fiyatları gören şok oldu

Gıda sektöründe tanınmış çok sayıda firmanın Konya bayisi olan Erkpa Gıda A.Ş, perakende sektörünün öncü firması Çelikkayalar ve bünyesindeki markaların desteği ile vatandaşları sevindiren bir indirim kampanyası başlattı. Cumhuriyetimizin 100. yıl coşkusuna katkıda bulunmak amacıyla ürünlerde yüzde 40'a varan indirimlerin yapıldığı kampanya ile enflasyona da adeta savaş açıldı.

Kentte kampanyanın yürütüldüğü adreslerden olan Çelikkayalar AVM Merkez Şubesine gelenler tam yağlı süt, süzme peynir, pilavlık pirinç, ton balığı, hazır su, hazır yemek, meyve suyu, kek, kakaolı fındık kreması, bisküvi gibi ürünlerin fiyatlarını görünce bir daha baktı.

Çelikkayalar Merkez Şubede 20 Ekim'e kadar devam edecek kampanyada Torku Tam Yağlı 1 Litre Süt 21.90, Ala Çitfçi Amerikan Uzun Tane Pilavlık Pirinç (2 kg) 49.90, Hayat 5 Litre Su 19.90, Torku Miniki Çilekli Nuga Bar (240 gr) 19.90, Torku Süzme Peynir (450 gr) fiyatı ise 43,95 liraya düştü. İndirime giren ürün çeşidinin 100'ü bulduğu ve kentteki farklı adreslerde kampanyanın 8 Kasım'a kadar devam edeceği öğrenildi.

konyada-gida-firmasi-enflasyona-savas-acti-fiyatlari-goren-sok-oldu.jpeg

İNDİRİM KAMPANYASININ YANINDA MÜŞTERİLERE HEDİYELER

Kampanyayı adeta bayram havasına çeviren ve müşterilere yemek ikramında bulunan firma, diğer taraftan da 100 lira ve üzeri alışveriş yapanlara çekilişle ısıtıcı, akaryakıt fişi, saklama kabı, baskül, çamaşırlık, çanta ve yağmurluk gibi hediyeler veriyor.

konyada-gida-firmasi-enflasyona-savas-acti-fiyatlari-goren-sok-oldu-001.jpeg

ÇELİKKAYALAR AVM MERKEZ ŞUBE NEREDE?

İndirim kampanyasının halen devam ettiği Çelikkayalar AVM Merkez Şube, Nişantaşı Mahallesi Kemerli Caddesi üzerinde, Nüve, Kemerli ve Demirci İş Merkezleri ile yıllar önce Kombassan Holding tarafından Konya'nın ilk gökdeleni olarak inşa edilen binanın hemen yanında yer alıyor.

konyada-gida-firmasi-enflasyona-savas-acti-fiyatlari-goren-sok-oldu-002.jpeg

konyada-gida-firmasi-enflasyona-savas-acti-fiyatlari-goren-sok-oldu-003.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.