Konya’da güvenlik müdürünün 4 milyon liralık vurgun yaptığı iddiası

Konya’da bir fabrikadan, 4 milyon TL değerinde kanalizasyon borusu yapımında kullanılan 7 adet alüminyum kalıp çalındı. Polis, malzemelerin bir çekiciye yüklenip götürüldüğünü belirledi. O çekici, fabrikanın güvenlik müdürüne ait çıktı. 3 kişi gözaltında.

Konya’da güvenlik müdürünün 4 milyon liralık vurgun yaptığı iddiası

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Büyük Kayacık Mahallesi Organize Sanayi Sitesinde bulunan bir iş yerinde toplam değeri 4 milyon Lira olan ve kanalizasyon borusu yapımında kullanılan 7 adet alüminyum kalıp ile 4 adet yardımcı ekipmanın çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı.

GÜVENLİK KAMERALARI ELE VERDİ

Ekipler güvenlik kamerası görüntülerini incelediğinde malzemelerin yüklenip çalındığı çekicinin iş yerinde güvenlik müdürü olarak çalışan R.M'ye ait olduğunu tespit etti. Bunun üzerine gözaltına alınan R.M'nin ilk ifadesinde maddi olarak sıkıntıda olduğu gerekçesiyle hırsızlığı yaptığını söylediği öne sürüldü.

konyada-bir-guvenlik-mudurunun-4-milyon-liralik-vurgun-yaptigi-iddiasi-001.jpg

HURDACIDA BULUNDU

R.M. ile birlikte olay günü iş yerinde görev yapan 2 güvenlik görevlisi daha gözaltına alındı. Çalınan parçalar Karatay İlçesi Hurdacılar Sitesi'nde bulunarak sahiplerine teslim edildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

konyada-bir-guvenlik-mudurunun-4-milyon-liralik-vurgun-yaptigi-iddiasi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.