Konya’da Hafızlık İcazet Töreni gerçekleştirildi

Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Ereğli'de Hafızlık İcazet Törenine katıldı. Programda hafız öğrencilere hediye takdimi ve icazet belgesi takdim edildi.

Konya’da Hafızlık İcazet Töreni gerçekleştirildi

Ereğli İlçe Müftülüğü’ne bağlı hafızlık eğitimi veren Toprak Kız Kur’an Kursu’nda 2022-2024 eğitim öğretim döneminde hafızlığını tamamlayan yirmi üç öğrenciye yönelik Ereğli Kültür ve Spor Merkezi’nde icazet merasimi düzenlendi.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an ’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, açılış ve selamlama konuşmaları ile devam etti. Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Kur'an-ı Kerim eğitimi ve hafızlığın önemi hakkında konuşma gerçekleştirerek, hafız olan öğrencileri tebrik edip ailelerine ve hocalarına teşekkür etti.

konyada-hafizlik-icazet-toreni-gerceklestirildi.jpg

Öğrencilerin şiir, ilahi ve Mescid-i Aksa temalı sunumlarını gerçekleştirdikleri icazet merasiminde Ayasofya-i Kebir Camii Müezzin-Kayyımı Rıdvan Akbaş ile Fenerbahçe Camii Müezzin-Kayyımı Numan Akbaş Kur'an-ı Kerim tilavetinde bulundu.

konyada-hafizlik-icazet-toreni-gerceklestirildi-001.jpg

Programa, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murat, İlçe Müftüsü Abdullah Özmen, Kur’an kursu öğreticileri, öğrenci aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Hafız öğrencilere hediye takdimi ve icazet belgesi takdimiyle program sona erdi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.