Konya’da hediye edilmişti! Erdoğan dahil herkes Bahçeli'nin yüzüğüne takıldı

Devlet erkanının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyareti sırasında ilginç anlar yaşandı. Devlet Bahçeli’ye Konya’da hediye edilen yüzük, Cumhurbaşkanı Erdoğan dahil çevresindekiler tarafından dikkatle incelendi.

Konya’da hediye edilmişti! Erdoğan dahil herkes Bahçeli'nin yüzüğüne takıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in ilanının 99. yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Aslanlı Yol'un başındaki yerini almasının ardından başlayan törende, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, yüksek yargı organlarının başkanları, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları da hazır bulundu.

BAHÇELİ'NİN YÜZÜĞÜ İLGİ ODAĞI

Program, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Aslanlı Yol'un başındaki yerini almasının ardından başladı. Daha sonra mozoleye çelenk bırakan devlet erkanı, 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nı okudu. Program daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'nde devam etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Anıtkabir'in bahçesinde ise dikkat çeken anlar yaşandı. Çekilen karelerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve birçok ismin, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yüzüğünü dikkatle incelediği görülüyor.

konyada-hediye-edilmisti-erdogan-dahil-herkes-bahcelinin-yuzugune-takildi.webp

KONYA ZİYARETİNDE HEDİYE EDİLMİŞTİ

Yüzüklere olan düşkünlüğüyle bilinen Devlet Bahçeli'nin parmağındaki yüzüğün adı Kızılelma. Yüzük MHP Lideri Bahçeli’ye 16 Ekim'deki Konya programında MYK eski üyesi ve parti üyesi Hüseyin Korkmaz tarafından hediye edilmişti.

Ünlü tasarımcı Servet Küçükdemirel tarafından yapılan yüzük, Bahçeli’ye hediye edilmişti.

konyada-hediye-edilmisti-erdogan-dahil-herkes-bahcelinin-yuzugune-takildi.jpeg

925 ayar gümüşten yapılan, siyah kristal oniks taş kullanılan ve 10 günde tamamlanan yüzüğün üzerindeki taşın rengi İslam aleminin kıblesi olan Kabe-i Muazzamayı temsil ediyor.

konyada-hediye-edilmisti-erdogan-dahil-herkes-bahcelinin-yuzugune-takildi.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A DA HEDİYE ETMİŞTİ

Özel tasarımları birçok siyasi ve bürokrata gönderen Servet Küçükdemirel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 'Dünya beşten büyüktür' yüzüğü yapmıştı.

Konya’da 11 yaşında çırak olarak başlayıp kendi atölyesini açan Servet Küçükdemirel, Devlet Bahçeli’ye daha önce de birçok yüzük yapmış ve bizzat hediye etmişti.

konyada-hediye-edilmisti-erdogan-dahil-herkes-bahcelinin-yuzugune-takildi-001.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.