Konya'da hırsızlık! Bisikletle geldiği apartmandan çaldığı motosikletle kaçtı

Konya’da bir apartmanın bahçesinde bulunan motosiklet çalındı. Bisikletle gelen şüphelinin aracını olay yerinde bırakarak çaldığı motosikletle gitmesi güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Olay geçen perşembe günü sabah saatlerinde merkez Meram ilçesi Alavardı Mahallesi Çiftlik Sokak üzerinde bulunan apartmanın bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gençlik yıllarından beri motosikletlere ilgisi olan Şevket Duran, 2 ay önce Karaman’dan motosiklet satın aldı.

Geçen çarşamba günü oğlunun evine giden Duran, motosikletini burada apartmanın bahçesine kilitledi. Ancak Şevket Duran, sabah kalktığında motosikletini bahçede göremedi. Apartmanın alt katındaki iş yerinin kamerasını inceleyen motosiklet sahibi, aracının çalındığını gördü ve durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerinde çalışma yapan ekipler motosikleti çalan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

bisikletle-geldigi-apartmandan-caldigi-motosikletle-kacti.jpg

- Bisiklet ile geldi motosiklet ile kaçtı

Motosiklet hırsızlığı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde sokağa bisiklet ile gelen bir kişinin bahçedeki motosikleti fark etmesi ve bisikletini bıraktıktan sonra direksiyon kilidini açtığı motosikleti alarak kaçması yer alıyor. 

Çalınan motosiklet sahibi Şevket Duran, küçük yaşlardan beri motosikletlere hayranlığı olduğunu belirterek, "65 ve 66 siyah ve kırmızı Java'lardan beri motor binicisiyim. Yakın zamanda aldığımız bu çalınan motorumuzu getirdim, apartmanın yanındaki yere park ettim. Gece bir buçuk gibi televizyon izledikten sonra motoruma baktım yerindeydi. Yine de bir şüphe duyuyoruz etrafımızda olan hırsızlıktan dolayı. Bundan iki ay önce buradaki bir komşumuzun da motoru çalındı. Sabah hanım namaza kalkmış bakmış motor duruyor fakat saat 8’de kalktığımızda baktık ve motor yoktu. Yan taraftaki komşumuzdan rica ettik güvenlik kamerasına baktık ve güvenlik kameralarından çok güzel netice aldık. Gelen adam bisiklet çalmış galiba, bisikletle gelmiş buraya ve motoru görüyor. Daha sonra 20 dakika gibi bir süre içerisinde kafa kilidini kırıyor ve motoru alıp çıkıyor. Daha sonra biz görüntülerle polise şikayetçi olduk gelip inceleme yaptılar. İnşallah bulunur diye ümit ediyoruz" dedi.

bisikletle-geldigi-apartmandan-caldigi-motosikletle-kacti2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.