Konya’da iki ayrı hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen şüpheli tutuklandı

Konya’nın Meram ve Karatay ilçelerinden motosiklet ile inşaat malzemeleri çaldığı iddia edilen şüpheli yakalandı. 24 suç kaydı bulunan 19 yaşındaki Şahabettin Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya’da iki ayrı hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen şüpheli tutuklandı

Konya’nın Meram ilçesi Sahibi Ata Mahallesi’ndeki bir kıraathanenin önünden 13 bin lira değerinde motosiklet çalınmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelinin peşine düştü.

MOTOSİKLETİ EVİNİN BALKONUNA KİTLEMİŞ

Ekipler, önce şüphelinin kimliğini ardından da ev adresini belirledi. Yapılan baskında çalınan motosiklet şüphelinin evinin balkonunda kilitli halde bulundu. Gözaltına alınan 19 yaşındaki Şahabettin Ö.’nün motosikletin plakasını söküp boş bir araziye attığı ve motosiklete 500 lira hasar verdiği belirlendi.

İNŞAAT MALZEMESİ ÇALDIĞI DA ORTAYA ÇIKTI

Ekipler, şüphelinin Karatay ilçesi Şemsi Tebrizi Mahallesi’nde park halindeki bir araçtan elektrik kablosu, takım çantası, testere, pense gibi 6 bin lira değerindeki malzemeleri çaldığını da tespit etti.

24 SUÇ KAYDI VAR

Aynı gecede 2 ayrı hırsızlık olayına karışan Şahabettin Ö.’nün 24 ayrı suç kaydının olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

 

 

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum