Konya’da iki başkan Cuma namazı sonrası vatandaşlarla buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma namazını Hocacihan Mahallesi Mescid-i Kuba Camii’nde kıldı. İki başkan namaz sonrası vatandaşlarla bir araya geldi.

Konya’da iki başkan Cuma namazı sonrası vatandaşlarla buluştu

Selçulu’da her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen Cuma Buluşmaları devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Cuma namazını Hocacihan Mahallesi’ndeki Mescid-i Kuba Camii’nde kıldı.

Başkan Uğur İbrahim Altay ve Başkan Ahmet Pekyatırmacı Cuma namazının ardından cami cemaatinin Cuma’sını tebrik etti. Vatandaşlarla bir süre hasbihal eden Başkan Altay ve Başkan Pekyatırmacı onların istek ve önerilerini de dinledi.

“BU MÜBAREK GÜNDE HEMŞEHRİLERİMİZLE BULUŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIK”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma günlerinin birlik ve beraberliğin en yoğun şekilde yaşandığı günlerden olduğunu belirterek, “Fırsatımız oldukça her hafta Konyamızın farklı noktasında vatandaşlarımızla iç içe olmaya, onlarla sohbet etmeye gayret ediyoruz. Bu hafta da Hocacihan Mahallemizde mübarek günde hemşehrilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Vatandaşlarımızla hasbihal ettik ve onlar da güzel düşüncelerini bizlerle paylaştı. Tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Konyamızı daha da güzelleştirmek adına çaba sarf etmeye devam edeceğiz” dedi.

konyada-iki-baskan-cuma-namazi-sonrasi-vatandaslarla-bulustu.jpg

“BİRLİK VE BERABERLİK RUHU İLE ŞEHRİMİZİ GELECEĞE HAZIRLAMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

Cuma gününün feyiz ve bereketine ortak olmak için farklı mahallerde vatandaşlarla buluşmayı sürdürdüklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Her hafta farklı bir mahallede bir araya geldiğimiz hemşehrilerimiz bu buluşmalar vesilesi ile bize istek, öneri ve görüşlerini iletiyor. Bu vesileyle vatandaşımızın talebini yerinde değerlendirip, çözümler noktasında ortak akılla hareket ediyoruz. İnşallah bu birlik ve beraberlik ruhu ile şehrimizi hep birlikte geleceğe hazırlamayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

konyada-iki-baskan-cuma-namazi-sonrasi-vatandaslarla-bulustu-001.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.