Konya’da ilk! Türkiye’nin ise en büyüğü olacak

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajını Engelsiz Yaşam Merkezi inşaatından verdi. Konya’nın ilk, Türkiye’nin ise en büyüğü olacak tesis 155 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirilecek.

Konya’da ilk! Türkiye’nin ise en büyüğü olacak

Türkiye’nin en büyük Engelsiz Yaşam Merkezi Karatay Belediyesi tarafından Konya’da inşa ediliyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajını yapımı devam eden Engelsiz Yaşam Merkezi’nden verdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Kılca, şu ifadeleri kullandı.

“Bu anlamlı günde mesajımı Konya’mızın ilk, Türkiye’nin ise en büyüğü olacak Engelsiz Yaşam Merkezi inşaatımızdan sizlere ulaştırmak istedim.

Burada 10 bin metrekarelik alanda 155 milyon liralık bir yatırımı hayata geçiriyoruz.

7 ay önce temelini atmıştık. Hamdolsun bugün geldiğimiz noktada tesisimizin kaba inşaatını büyük oranda tamamlamış vaziyetteyiz.

Karatay Engelsiz Yaşam Merkezi’mizde özel bireylerimiz ve ailelerimiz için atölyelerden, öğrenme merkezlerine, spor, eğitim, duygu ve terapi odalarından, uygulama sınıflarına kadar her detayı düşündük.

Üzerimize düşen sorumlulukların farkında olarak attığımız bu adımda özellikle Engelsiz Yaşam Merkezi’mizden faydalanacak ailelerimizin sosyal yaşamına katkı sağlamayı hedefledik.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle bir kez daha vurgulamak istiyorum;

Engelleri kaldıran biz olalım, hayatı kolaylaştıran biz olalım. Bu duyarlılığı hayatımızın her alanında diri tuttuğumuz müddetçe aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Buna yürekten inanıyor, selam ve muhabbetlerimi sunuyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.