Konya’da intihar ettiği söylenen Mehmet Küpeli, cinayete kurban gitmiş

Konya’da intihar ettiği belirtilen 32 yaşındaki Mehmet Küpeli’nin cinayete kurban gittiği anlaşıldı. Olaya ilişkin gözaltına alınan biri kadın 3 kişi tutuklandı.

Konya’da intihar ettiği söylenen Mehmet Küpeli, cinayete kurban gitmiş

İddiaya göre; polisi arayan Kübra Nur D. (20) isimli bir kadın, arkadaşı Mehmet Küpeli’nin (32) Konya’nın merkez Selçuklu İlçesi Buhara Mahallesinde intihar ettiğini söyledi.

İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri, av tüfeğiyle başından vurulan Mehmet Küpeli’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay anında evde olan Kübra Nur D, polise, ilk ifadesinde Mehmet Küpeli’yle, arkadaşları Adem S. ve İbrahim A. dışarıdayken tartıştıklarını, Küpeli’nin tüfeği başına dayayarak intihar ettiğini, korktuğu için arkadaşları Adem S. ve İbrahim A’yı arayıp haber verdiğini söyledi.

OLAY CİNAYET ÇIKTI

Soruşturmayı derinleştiren Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yeniden Kübra Nur D’nin ifadesini aldı ve olayın cinayet olduğunu ortaya çıkarttı.

Kübra Nur D, olay sırasında evde 4 kişi olduklarını, Adem S’nin (35) tüfekle Mehmet Küpeli’yi öldürdüğünü, İbrahim A. (31) ile olaya intihar süsü verdiklerini belirtti.

Kadın şüpheli, olaydan sonra telefon kayıtlarına geçmesi için Adem S. ve İbrahim A’nın markete gittiğini, bir süre sonra onları arayarak Mehmet Küpeli’nin intihar ettiğini söylediğini anlattı.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Kübra Nur D'nin ifadesi doğrultusunda Adem S. ve İbrahim A’yı iş yerlerine düzenlediği operasyonlarla gözaltına aldı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.