Altın 5761.167
BIST 10918.51
Dolar 42.5079
Euro 49.5566
Sterlin 56.7209

Konya’da izleyeni ağlatan an

Konya’nın Ereğli ilçesinde Hilaliye Erkek Kur’an Kursu öğrencisi Eymen’in, annesine hafız olduğunu söylediği anlarda duygusal anlar yaşandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede binlerce kişiye ulaştı, izleyenler gözyaşlarını tutamadı.

Konya’da izleyeni ağlatan an

Konya Ereğli Hilaliye Erkek Kur’an Kursu’nda eğitim gören Eymen isimli bir genç, hafızlık sürecini tamamlayarak Kur’an-ı Kerim’i ezberledi. Genç, annesine bu müjdeli haberi verirken duygusal anlar yaşandı. O anlara ait görüntüler sosyal medyada paylaşıldıktan kısa süre sonra binlerce beğeni ve yorum aldı.

Videoda, oğlunun “Anne, ben artık hafız oldum” sözleriyle gözyaşlarına hakim olamayan annenin mutluluğu izleyenleri de duygulandırdı.

Hilaliye Erkek Kur’an Kursu, her yıl onlarca genci hafızlığa kazandırmaya devam ediyor. Kurs yönetimi, öğrencilerin manevi gelişimine katkı sağlamak amacıyla yoğun bir eğitim programı yürütüyor.

Vatandaşlar, videonun altına “Rabbim bu sevinci tüm evlere nasip etsin” ve “Ne güzel bir mutluluk” gibi yorumlar yaptı.

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.