Konya’da jandarma harekete geçti! Aranan 545 kişi ve 148 araç yakalandı

Konya’da jandarma ekiplerinin eylül ayı denetimlerinde 811 bin 485 kişi ve 4 milyon 58 bin 258 araç sorgulandı. Çalışmalarda hapis cezasıyla aranan 256, ifadeye yönelik aranan 289 kişi ile 148 araç yakalandı.

Konya’da jandarma harekete geçti! Aranan 545 kişi ve 148 araç yakalandı

Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kent genelinde suç ve suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmalarını eylül ayında da sürdürdü.

MİLYONLARCA SORGULAMA YAPILDI

Jandarma ekipleri tarafından 1-30 Eylül 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen uygulama ve denetimlerde 811 bin 485 şahıs ile 4 milyon 58 bin 258 araç sorgulandı. Yapılan sorgulamalar sonucunda çeşitli suçlardan aranan çok sayıda şüpheli tespit edildi.

HAPİS CEZASIYLA ARANAN 256 KİŞİ YAKALANDI

Çalışmalar kapsamında; 0-5 yıl hapis cezasıyla aranan 218 kişi, 5-10 yıl hapis cezasıyla aranan 28 kişi, 10-20 yıl hapis cezasıyla aranan 7 kişi, 20 yıl ve üzeri hapis cezasıyla aranan 3 kişi olmak üzere toplam 256 kişi yakalandı.

Ayrıca hakkında ifadeye yönelik arama bulunan 289 kişi ve 148 araç da ekipler tarafından yakalandı.

Konya İl Jandarma Komutanlığı, kent genelinde suç ve suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.