Konya’da kaçak silah operasyonu! Otomobilden cephanelik çıktı

Konya’da polis, kent girişinde bir otomobili durdurdu. Yapılan aramada arka koltuk arkasına gizlenmiş çok sayıda silah bulundu. Bu kapsamda ekipler, Beyşehir’de de bir iş yerine baskın yaptı. Orada da polis silah ele geçirdi, 3 kişi gözaltına alındı.

Konya’da kaçak silah operasyonu! Otomobilden cephanelik çıktı

Konya’da polis ekipleri, kaçak silah operasyonu düzenledi, çok sayıda kaçak silah ele geçirdi.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçeden Konya istikametine gelen bir otomobilden şüphelendi. Hemen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile irtibat kuruldu, otomobil kent girişinde durduruldu.

OTOMOBİLDEN ÇOK SAYIDA SİLAH ÇIKTI

Otomobilde arama gerçekleştiren ekipler, aramada arka koltuk arkasına poşetler içerisinde gizlenmiş 15 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait şarjör, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 17 adet tabanca fişeği ele geçirdi.

konyada-kacak-silah-operasyonu-otomobilden-cephanelik-cikti.jpg

BEYŞEHİR’DE İŞ YERİNE BASKIN YAPILDI

Operasyon kapsamında Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, otomobil içerisinde yakalanan şüphelinin silahları teslim aldıkları Beyşehir’deki iş yerine operasyon düzenledi. Yapılan aramada 2 adet tabanca, 5 adet kısa namlulu pompalı tüfek, 5 adet otomatik av tüfeği, 4 adet tek kırma av tüfeği, 1 adet çifte av tüfeği, 17 adet tabanca fişeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet ucu açılmış tabanca namlusu, 265 adet tabanca şarjörü, 8 adet av tüfeği şarjörü ve 183 adet av tüfeği parçası buldu.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri, operasyon kapsamında 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

 

 

Haber Dairesi 

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.