Altın 6380.67
BIST 12433.5
Dolar 43.1915
Euro 50.2541
Sterlin 57.6672

Konya’da kar yağışı başladı

Meteoroloji’nin uyardığı yağış Konya genelinde akşam saatleriyle birlikte etkisini gösterdi. Meram’ın yüksek kesimleri ile Derbent ve Hadim ilçeleri beyaza büründü.

Konya’da kar yağışı başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün günlerdir uyardığı yağış, Konya’da akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. Kent merkezinde başlayan yağmur, kısa sürede tüm şehre yayıldı.

Yağışla birlikte uzun süredir beklenen bereket sevinci de yaşanmaya başladı.

Özellikle tarımsal üretimin yoğun olduğu Konya Ovası’nda yağmurun başlaması üreticiler tarafından memnuniyetle karşılandı. Kentte zaman zaman rüzgarın da etkili olduğu görüldü.

Öte yandan yüksek kesimlerde kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Meram ilçesine bağlı Kızılören Mahallesi ile Derbent ve Hadim ilçeleri akşam saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte beyaza büründü.

Meram / Kızılören

Meteoroloji yetkilileri, yağışların yarın ve pazar günü de devam edeceğini açıklayarak sürücüler ve vatandaşlar için dikkatli olunması çağrısı yaptı. Şehir genelinde yağışların zaman zaman kuvvetli olabileceği bildirildi.

Derbent

Derbent / Aladağ yolu

konya-hadim-kar-yagisiHadim / Gezlevi Mahallesi

İlgili Haberler
 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.