Konya’da kayınvalidesini öldüren, eşini de yaralayan şüpheli tutuklandı

Konya’da iki gün önce damadı tarafından bıçaklanan Fatma Gümüş hayatını kaybetmiş, kızı da yaralanmıştı. Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. 28 suç kaydı olan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Konya’da kayınvalidesini öldüren, eşini de yaralayan şüpheli tutuklandı

Olay, iki gün önce saatlerinde Meram ilçesi Feritpaşa Caddesi üzerinde yaşanmıştı.

İddiaya göre; Fatma Gümüş ile kızı Hatice K, sabah saatlerinde yürüyüşe çıktı. Bu sırada Hatice K.’nın boşanma aşamasındaki eşi Abdullah K. İle karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve Abdullah K. Yanında bulunan bıçakla eşi ve kayınvalidesini yaraladı.

Şüpheli olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı anne – kız ilk müdahalenin ardından ambulansla kentteki hastanelere kaldırıldı.

konyada-kayinvalidesini-olduren-esini-de-yaralayan-supheli-tutuklandi-002.jpg

HAYATINI KAYBETTİ

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralılardan anne Fatma Gümüş, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 69 yaşındaki Gümüş’ün cenazesi, Hocacihan Mezarlığında toprağa verildi.

konyada-kayinvalidesini-olduren-esini-de-yaralayan-supheli-tutuklandi-001.jpg

ŞÜPHELİNİN 28 SUÇ KAYDI ÇIKTI

Yaralı Hatice K'nin hastanedeki tedavisi devam ederken, olayın ardından kaçan Abdullah K, Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan Abdullah K.’nın “Kasten Yaralama”, “Tehdit”, “Mala Zarar Verme”, “Uyuşturucu” gibi birçok suçtan 28 adet suç kaydı olduğu belirlendi.

konyada-kayinvalidesini-olduren-esini-de-yaralayan-supheli-tutuklandi.jpeg

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanan şüpheli “kasten adam öldürme” ve “kasten adam öldürmeye teşebbüs” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

konyada-kayinvalidesini-olduren-esini-de-yaralayan-supheli-tutuklandi-001.jpeg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.