Konya’da kayıp muhtar adayı 2 gün sonra bulundu

Konya İsmil’de yaşayan Leyla Ünal, muhtar adayı eşi Fatih Mehmet Ünal’ın kaybolduğunu ve hayatından endişe ettiğini belirterek jandarmaya müracaat etmişti. Ünal bugün birden bire ortaya çıktı ve başından geçenleri anlattı.

Konya’da kayıp muhtar adayı 2 gün sonra bulundu

Konya’nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesinde yaşayan 3 çocuk babası Fatih Mehmet Ünal, önceki gün sabah saatlerinde çocuğunu okula bırakmak için evden çıkmış, uzun süre eşinden haber alamayan Leyla Ünal jandarmaya gidip kayıp müracaatında bulunmuştu.

Leyla Ünal, eşinin hayatından endişe duyduğunu söylemiş, muhtar adayı olduğu belirtilen Ünal’ın 2 yıl önce de benzer şekilde ortadan kaybolduğu, döndüğünde borçlularından kaçmak için yaptığını söylediği belirtilmişti.

Jandarma ekiplerinin her yerde aradığı Fatih Mehmet Ünal bugün sabah saatlerinde birden bire ortada çıktı.

konyada-kayip-muhtar-adayi-2-gun-sonra-bulundu.jpeg

BAŞINDAN GEÇENLERİ ANLATTI

Yaşananları jandarmaya anlatan Ünal, “Cuma günü saat 10.00 sıralarında Konya merkezde bulunan tanımadığım bir ticari taksi ile Antalya ili Manavgat İlçesine ticaret yapmak üzerine gittim. Kullanmış olduğum 2 hattımın birini bu yolculukta kaybettim. Diğeri ise şarjı olmadığı için kapalıydı. Bu sebepten ötürü yeni bir hat aldım. Manavgat Side'de 2 gün kaldım. Tek başımaydım. Eşimin numarasının veya herhangi bir yakınımın numarasını ezbere bilmiyorum bu yüzden kimseye haber edemedim. Pazar günü saat 11.00 sıralarında yine bir ticari taksi ile Konya’ya dönüş yaptım. Ben kayıp değilim. Kimse tarafından alıkonulmadım. Meydana gelen olay ile ilgili kimseden şikayetçi ve davacı değilim” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum