Konya’da kaza süsü verilen olay planlı cinayet, zanlı en yakından çıktı

Konya’da işe giderken bir otomobilin çarpması sonucu ölen Kamil Yanar’ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. 345 saatlik kamera görüntüsü izleyen polis, cinayeti Yanar’ın yengesinin planladığını ve direksiyonda da onun olduğunu belirledi.

Konya’da kaza süsü verilen olay planlı cinayet, zanlı en yakından çıktı

Son Dakika Haberi! Konya’da filmleri aratmayan cinayet, polisin adım adım takibiyle çözüldü, katil zanlısı ölen kişinin en yakınlarından biri çıktı.

ÇARPIP KAÇTI

14 Aralık 2022 Çarşamba günü sabah saatlerinde, Konya’nın merkez Meram ilçesi, Bahçeşehir Mahallesi üzerinde bisikletle seyir halinde olan Kamil Yanar’a plakası tespit edilemeyen bir araç çarparak kaçtı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Yaralı olarak Konya Şehir Hastanesine kaldırılan Kamil Yanar tüm müdahalelere rağmen ertesi gün aynı saatlerde hayatını kaybetti.

kamil-yanar.jpeg

POLİS KARE KARE 345 SAATLİK GÖRÜNTÜ İZLEDİ

Olayla ilgili çalışma başlatan Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 76 farklı kameradan oluşan 345 saatlik kamera görüntüsünü analiz ederek olayın kaza değil planlanmış bir cinayet olduğunu ortaya çıkardı.

KATİL ZANLISI YENGE ÇIKTI

Kamera görüntülerinden tespit edilen aracın Kamil Yanar'ın kardeşi Yılmaz Yanar'ın eşi olan Menekşe Yanar'a (40) ait olduğu, yaklaşık 10 gün önce kardeşler arasında husumet olmasından dolayı tartışma çıkması üzerine Kamil Yanar'ın kardeşinin eşi  Menekşe Yanar'ı darp ettiği tespit edildi.

TEK TEK PLANLAMIŞ

Eşinin ağabeyine bisikletle işe gittiği esnada çarparak kaçan Menekşe Yanar ile eşi, Cinayet Büro Amirliği Ekiplerinin titiz çalışmalarının ardından gözaltına alındı. Menekşe Yanar'ın maktulü bir gün önce iş çıkışı takip ettiği, kullandığı yolda keşif yaptığı, aracı Meram Sanayi'nde bir oto tamirhaneye bıraktığı, ustalara araç ile kaza yaptığını eşinin haberi olmadığı için bir gün içinde toplanmasını istediği öne sürüldü.

konyada-kaza-susu-verilen-olay-planli-cinayet-zanli-en-yakindan-cikti-001.jpeg

Menekşe Yanar'ın, ayrıca evde aracı soran çocuklarına, “Dayınıza verdim Ankara'a gidip gelecek” dediği iddia edildi.

konyada-kaza-susu-verilen-olay-planli-cinayet-zanli-en-yakindan-cikti.jpeg

TUTUKLANDI

Menekşe Yanar, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede “Kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi, eşi ise serbest bırakıldı.

 

 

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Son Dakika ve gündem haberlerinin anında size ulaşması için aşağıdaki linki tıklayıp Haber Dairesi WhatsApp haber sistemine dahil olabilirsiniz.

HABER DAİRESİ WHATSAPP GRUBUNA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum