Konya’da kaza yapan sürücü ile vatandaş bıçaklı kavgaya tutuştu

Konya’nın Meram ilçesinde kaza yapan motosiklet sürücüsü ile onu uyaran bir vatandaş arasında bıçaklı kavga çıktı. Tarafların ikisi de yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumu ağır.

Konya’da kaza yapan sürücü ile vatandaş bıçaklı kavgaya tutuştu

Olay, Konya’nın merkez Meram ilçesi Alakova Mahallesi Hendek Caddesi ile Hacı Bayram Veli Caddesinin kesiştiği noktada yaşandı.

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; Mustafa Üzümcü, kullandığı üç tekerlekli motosikletle kaza yaptı. Olayı gören Uğur Akyüz isimli vatandaş, 42 KG 104 plakalı minibüsü ile Üzümcü’nün peşine düştü.

Akyüz, Hendek Caddesi üzerinde Üzümcü'yü durdurarak uyarmak istedi. Bunun üzerine ikili arasında başlayan tartışma kısa süre sonra bıçaklı kavgaya dönüştü. Üzümcü, Akyüz'ü bacağından bıçaklayarak yakındaki ablasının evine kaçtı. Burada dengesini kaybederek düşen ve başını bahçedeki taşa vuran Mustafa Üzümcü ağır yaralandı.

konyada-kaza-yapan-surucu-ile-vatandas-bicakli-kavgaya-tutustu.jpg

İhbarla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Mustafa Üzümcü Konya Şehir Hastanesine, bıçakla yaralanan Uğur Akyüz ise Konya Numune Hastanesine kaldırıldı.

Polisin soruşturması sürüyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.