Konya’da kazada ölen Arda Duran ile ilgili yürek yakan detay

Konya’da Arda Duran isimli gencin hayatını kaybettiği trafik kazasına karışan minibüs sürücüsü serbest bırakıldı. Aile karara itiraz etmeye hazırlanırken, 18 yaşındaki Duran ile ilgili yürek yakan bir detay ortaya çıktı.

Konya’da kazada ölen Arda Duran ile ilgili yürek yakan detay

Konya’nın Selçuklu ilçesindeki kaza, 19 Eylül sabahı yaşanmıştı.

İddiaya göre; Ahmet K, 42 ACC 17 plakalı minibüs ile Büyük Kayacık Mahallesi Organize Sanayi bölgesi Evrenköy Caddesi üzerinde seyir halindeyken, sokağa dönmek için sağa doğru manevra yaptı.

Bu esnada yanında seyir halinde olan Arda Duran idaresindeki 42 ASF 665 plakalı motosiklet devrildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri genç sürücü Arda'nın hayatını kaybettiğini tespit etti.

SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI

Kaza sonrası gözaltına alınan sürücü Ahmet K, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Sürücünün ifadesinde, Arda Duran'ın kör noktada kaldığını ve bu nedenle motosikleti fark etmediğini söylediği öğrenildi.

konyada-kazada-olen-arda-duran-ile-ilgili-yurek-yakan-detay-002.jpg

3 AY ÖNCE FABRİKADA İŞE BAŞLAMIŞ

Arda Duran ile ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı. Eğitimine açık öğretimden devam eden Duran'ın asıl mesleğinin kadın kuaförlüğü olduğu, mesleği gereği kullandığı malzemelerin ellerinde alerji yapması nedeniyle doktor tavsiyesi üzerine bu mesleğini bıraktığı, 3 ay önce de bir fabrikada CNS operatörü olarak işe başladığı öğrenildi. Bu işi de çok seven Arda'nın kaza sabahı gece vardiyasından çıkıp evine doğru yol aldığı öğrenildi.

Duran'ın cenazesi, Seydişehir ilçesinde toprağa verildi.

konyada-kazada-olen-arda-duran-ile-ilgili-yurek-yakan-detay.jpg

AİLE İTİRAZ EDECEK

Evlatlarını genç yaşta toprağa veren aile ise sürücünün serbest kalmasına tepkili. Duran ailesinin, avukatları aracılığıyla karara itiraz edecekleri bildirildi.

konyada-kazada-olen-arda-duran-ile-ilgili-yurek-yakan-detay-003.jpg
ARDA DURAN

Kaynak:Sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.