Konya’da köy okulu öğrencileri sinemada ağırlandı
Karapınar Belediyesi tarafından düzenlenen Sinema Günleri etkinliği kapsamında, ilçedeki köy okullarından gelen öğrenciler misafir edildi.
Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe Kesmez, Akören ve Kepez İlkokulu öğrencileri katılarak keyifli bir gün geçirdi.
Belediye Başkanı İbrahim Önal, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, çocukların yüzlerindeki mutluluğun kendileri için en büyük motivasyon kaynağı olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Eğitimin sadece ders kitaplarından ibaret olmadığını biliyoruz. Çocuklarımızın sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sunmaya devam edeceğiz. Hafta boyunca taşra mahallelerimizdeki ilkokul öğrencilerine bu heyecanı yaşatmayı sürdüreceğiz."

Öğrenciler, sinema etkinliği sayesinde hem eğlenme hem de farklı bir sosyal deneyim yaşama fırsatı buldu. Karapınar Belediyesi, kırsal bölgelerdeki öğrencilere yönelik bu tür etkinlikleri sürdüreceğini belirtti.





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.